Söndag 31/5

30 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska lugn söndag och det passar dig bra. Har möjlighet så sover du bort en stor del av dagen. Att trycka i tv soffan eller läsa en bra bok är andra aktiviteter som passar dig bra. Kvällen bjuder på en intressant nyhet.

Oxen 20/4-20/5

Under den här söndagen är det fullt upp från morgon till kväll. Du träffar människor och du är social. En person som du inte sett på länge överraskar dig på ett positivt sätt. Främst handlar dagen om att glädjas med någon annan som går igenom något stort.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lagom händelselös och skön söndag. Det låter kanske lite trist, men just nu pågår det så stora förändringar i ditt inre att du behöver få till en paus i vardagen så du kan ta itu med dina känslor ordentligt.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om arr fokusera på rätt saker. Du tenderar att fladdra ut i dina tankar just nu och det gör att du glömmer bort saker som är viktiga för dig. Försök att vara lite mer i nuet. En vän behöver stöd och råd från dig beträffande en ekonomisk fråga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen går överraskande fort. När du kliver upp på morgonen så känns allt motigt och segt, men sedan avlöser den ena goda nyheten den andra och det visar sig att just den här söndagen blir riktigt rolig och speciell.

Jungfru 23/8-22/9

Du låter dina känslor grumla ditt förnuft idag och det är inte så bra. Försök att använda hjärnan när du bedömer situationen istället för att lita på dina känslor. I just det här fallet är dina känslor inte helt pålitliga.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen försöker du knäcka en ganska svår nöt som har med en vän att göra. Det verkar vara flera olika komponenter som bidrar till att ett ganska enkelt problem plötsligt blir komplicerat. Kvällen bjuder på mys och trevligt umgänge.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar om att vara ute så mycket som möjligt. Det blir en aktiv och rolig dag där du utvecklas på mer än ett sätt. Under dagen möter du en person som gör dig glad. Han eller hon har en naturlig charm som är svår att motstå.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på gång och det märks på ditt positiva sätt att förhålla dig till andra. Du tycker att det mesta som sker i ditt liv är bra just nu och det gör att dagarna är roliga. Under den här söndagen dyker det upp en fråga som rör sommaren.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir känslomässigt omvälvande för dig på ett positivt sätt. Dagen börjar med en intensiv träning av en hobby eller en sport. Under dagen utvecklas du och du känner att du växer inom vissa områden. Kvällen bjuder på beröm från en person som du beundrar väldigt mycket.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag finns du där för andra och det känns bra. Vanligtvis brukar du vara fokuserad på dig själv och dina behov under helgen, men idag är det familj eller vänner som får komma i första rummet. Under eftermiddag sker något som gör dig väldigt stolt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite förvirrad, som vanligt den här söndagen. Det är många aktiviteter på gång och det gäller att behålla rätt fokus. Under dagen möter du flera personer som du inte ser så ofta. Det blir trevliga pratstunder och du ventilerar en hel del av dina känslor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons