Måndag 1/6

31 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir tung i början men det lättar efter lunch då du känner att du börjar få kontroll över dagen. Under kvällen är det svårt att komma till ro. Det är många vänner eller familjemedlemmar som slåss om din uppmärksamhet just nu.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen är du stressad över att du inte riktigt får som du vill i ett visst sammanhang. Du känner att du borde få en bättre respons från dina vänner och dina chefer. Om du avvaktar kommer du att vinna fördelar i längden. Just den här striden är inte värd att vinna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var inte rädd att det ska gå fel om du chansar. Du har ödet på din sida vilket gör att du kan ta ut svängarna lite extra den här dagen. Det du ska undvika är affärer där stora belopp är inblandade och impulsköp av smycken.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder inte på någon överraskning, men den blir harmonisk och produktiv. Du hinner med mertack vare en kollega som är väldigt duktig på att organisera och som lägger upp jobbet på ett smart sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir arg när du inte lyckas med dina projekt och då får du ett rejält utbrott. Idag är du extra snarstucken på grund av Mars position och risken är stor att du ryker ihop med en kollega. Försök att behärska dig.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en annorlunda dag eftersom du är så ivrig att kom igång med ett projekt att du glömmer något viktigt i initieringsfasen. När du väl upptäcker ditt misstag kan det vara för sent. Här gäller det att hitta alternativa lösningar.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig eftersom du möter intressanta människor i olika situationer där du normal sett inte skulle träffat dem. På kvällen passar det bra med fysisk aktivitet. Dagen verkar vara rätt så stillasittande så du kan behöva röra på dig på kvällen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen är du ivrig at komma igång med ett projekt som innebär att du utvecklas på olika sätt. Du har länge längtat efter att få sätta tänderna i de här uppgifterna, men av olika anledningar har starten blivit uppskjuten ett antal gånger.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att förstå vad det är din kollega gör fel och försöka hjälpa honom/henne att göra rätt. Det är egentligen inte särskilt svårt, men det gäller att hålla koll på detaljnivå. Du om någon kan klara att lösa det här pusslet.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen inleds med lugnet före stormen. Du njuter av att slippa stressa och du har det trevligt. Sedan sker flera saker på en gång. Allt är positivt, men det kan bli lite mycket att ta in på en gång. Du blir nästan lite blyg.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här måndagen gäller det att våga lita på din magkänsla. Din intuition förstärks av Månens position och hjälper dig att hantera rätt så komplexa frågor. En kollega är rätt så flirtig mot dig, är du inte intresserad bör du markera det så snart som möjligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är bestämd mot en vän fast du egentligen skulle vilja vara mer öppen. Det handlar om din egen säkerhet och därför är du kanske hårdare än vad som behövs. Bli inte förvånad om din vän blir besviken på din misstänksamhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons