Tisdag 2/6

01 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir en möjligheternas dag. Du lyckas med allt och du har ett bra flyt redan från morgonen. Det enda du ska se upp med är att du gör av med för mycket pengar. Risken är stor att du investerar i fel saker den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir en stressig med rolig dag. Du får mycket gjort och du är nöjd med din prestation. Under dagen möter du personer som du inte sett på länge och det blir ett överraskande kärt återseende.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du väldigt försiktig med vad du säger. Du har blivit bränd en gång och du vill inte riskera att bli bränd igen. Under dagen kan en hemlighet bli avslöjad och du känner dig återigen förrådd. Du kommer ha svårt att lita på den här personen igen.

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen blir kanske inte så underhållande, men den blir en stabil och bra dag. Du får mycket gjort och du hittar de små glädjeämnena i vardagen. Under dagen möter du en person som hjälper dig att lösa ett problem på ett mycket effektivt sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig modig och framåt idag. Du vågar ta för sig inom områden som vanligtvis ligger utanför din kunskapssfär. Du har insett att det till stor del handlar om att kunna visa upp en självförtroende och att våga sticka ut.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du väldigt aggressiv och det märks i allt du tar dig för. Mars förstärker ditt humör och gör dig ännu mer envis än vanligt. Till viss del skulle du kanske må bra av att försöka tona ned din ilska, men frågan är om du vet hur du ska göra.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra och kreativ tisdag där du lyckas lösa de få problem som du stöter på smidigt och lätt. Under den här dagen är det bra om du arbetar mycket fysiskt och inte så teoretiskt. Du mår som bäst när du kan vara praktiskt kreativ.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen blir en bra dag där du utmanar dig själv på ett positivt sätt. Du njuter av att kunna arbeta både kreativt och praktiskt. Under dagen är det bra om du tar itu med din ekonomi. Den behöver ses över ordentligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var inte rädd för att ha fel idag. Genom att erkänna ditt misstag vinner du respekt hos en kollega. Det är inte lätt att stå för det man gjort utan att försöka sopa undan misstaget under mattan. Du blir undantaget som bekräftar regeln.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen märker du något som du inte märkt tidigare. Du är beundrad av en person som oftast håller distansen till dig. Du har trott att den här personen inte tycker om dig, men nu märker du att det rör sig om att han eller hon vill dölja sina känslor för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen blir intensiv och ganska jobbig. Du tar tag i en hel del tråkiga projekt, men du är rätt så nöjd med att orka genomför dem på en måndag istället för att åter igen skjuta upp dem. På kvällen är det bra att ägna sig åt en hobby eller sport.

Fiskarna 19/2-20/3

Du planerar stort just nu och det gör att du stundvis tappar fokus på nuet. Fisken har alltid varit lite drömmande och idag så svävar du ständigt iväg i dina fantasier. Bli inte förvånad om en kollega irriterar sig på att du är så disträ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons