Onsdag 3/6

02 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här onsdagen råkar du för något som inte har hänt dig förr. Ett misstag blir plötsligt det bästa som du har gjort på länge och du hyllas från alla håll och kanter. Du blir förvånad över den respons som du får.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att våga ta för sig i olika sammanhang. Du har så mycket du vill innan med att det lätt kan bli att du blir passiv istället för effektiv. Försök att ha en plan för dagen. Mars hjälper dig att hitta energin att orka med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen finns det en risk att du är en aning fördömande mot en vän som försöker sig på en uppgift som inte riktigt passar honom/henne. Tänk på att vi alla är nybörjare och att ditt stöd betyder mycket för honom/henne.

Kräftan 21/6- 22/7

Det blir en händelserik onsdag. Du råkar ut för olika situationer där det gäller att agera snabbt och utan tvekan. Under dagen får du besked angående en inbjudan som du har gett ut. Det kanske inte blir så som du tänkt dig, men det blir ändå bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen bjuder på hår arbete och en del konflikter. Ditt största problem är att du har mycket envishet från jord i ditt tecken och det kan göra dig lite svår att samarbeta med. Du vill helt enkelt inte kompromissa.

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen får du problem med en chef som inte lyssnar på vad det är du har att säga. Han eller hon tror att han/hon vet allt redan och därför tar han/hon inte hänsyn till dina idéer och din erfarenhet.

Vågen 23/9-22/10

Under dagen får du flera fina komplimanger som du gärna vill återgälda, men du vet inte vad du ska säga för att det inte missförstås. Du är glad över att du är så uppskattad, men du vill gärna hålla den här relationen strikt professionell.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen blir något av ett äventyr där du upptäcker nya miljöer och lär dig en massa saker. Under dagen möter du flera personer som få dig att växa. Du inser plötsligt att du kan så mycket mer än du trodde, det gäller bara att kunna locka fram din kunskap på rätt sätt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill så gärna få en tråkig uppgift överstökad, medan din kollega försöker att skjuta upp den här uppgiften hela tiden. Ni måste hitta ett sätt att jobba tillsammans och inte emot varandra. På kvällen blir du positivt överraskad av din partner.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att vinna i olika sammanhang. Du är en usel förlorare och därför ger du dig inte förrän du uppnår dina mål. Under kvällen får du en fin komplimang som gör dig glad ända in i hjärterötterna.

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen är det bra om du agerar bestämt även om du känner dig osäker. Genom att vara väldigt målmedveten kommer du att lyckas med det mesta som du tar dig för. Kvällen handlar om att få igång en god vana så som träning eller att äta nyttigare.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir frustrerad när saker inte går så som du vill att de ska göra. Det handlar om mindre detaljer som blir fel, men det skapar ändå kaos i din ordnade värld. En glad överraskning som rör pengar få dig att börja drömma om framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons