Torsdag 4/6

03 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Väduren 21/3-19/4

Under den här torsdagen iakttar du din omgivning en hel del. Det är inte likt Väduren att stå i bakgrunden, men nu när du påverkas av Jungfrun så känner du ett större kontrollbehov och en vilja att vara den som drar i trådarna bakom scenen istället för att synas så mycket.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir en ganska intensiv dag där du måste hinna med en hel del. Du orkar inte riktigt med bråk idag så håll dig utanför de diskussioner som uppstår. När det gäller kvällen så verkar du ställa upp för någon annan som en vän, förening eller någon form av grannsamverkan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på en del överraskningar. Det handlar om att vara alert från starten och det kan bli ett problem eftersom du verkar vara rätt så trött just nu. Försök att lägga dig i god tid på onsdagen, ät en rejäl frukost var ställa in dig på att vara flexibel om ombytlig den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Den här kan bli ett steg framåt för din karriär om du bara lägger manken till. Det finns minst en person som håller dig under lite extra uppsikt just nu och det gäller att visa vad du går för. På kvällen får du chansen att skämma bort dig med något du längtat efter.

Lejonet 23/7-22/8

Den här torsdagen har du fullt upp. Du gör ett misstag på morgonen som leder fram till att du upptäcker en miss som en annan kollega har gjort. Det som är bra är att ni lyckas förhindra ett allvarligare fel. Det trista är att det kan bli tal om övertid idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du harsvårt att lita på andra och det märks inte minst när du måste släppa på ansvaret och låta en kollega få bestämma över resultatet. Det här är en viktig lektion för dig. Du inser att det faktiskt är enklare att vara två som delar på jobbet och att din kollega kan fatta lika kloka beslut som du själv.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir bra på ett okomplicerat sätt. Du har en hel del saker att göra, men din positiva inställning gör att du orkar ta tag i både tråkiga och tidskrävande uppgifter utan att det känns motigt. På kvällen bör du trötta ut dig fysiskt för att kunna sova gott.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen handlar om att säga nej och att fokusera på ditt eget område. Den senaste tiden har du ställt upp på andra, även om det innebär att du får mindre tid till ditt eget jobb. Idag måste du säga ifrån för annars kommer du inte hinna med det du måste göra.

Skytten 22/11-21/12

Du är positiv och glad idag vilket sprider glädje på hela din arbetsplats. Din förmåga att få människor att trivas är en av dina största tillgångar just nu så ta till vara på den. Under kvällen finns det utrymmer för romantik, särskilt för nyförälskade Skyttar.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en händelserik dag där du inser att du faktiskt inte kommer att hinna med allt som du planerat att göra. Här gäller det att lägga upp sin arbetsdag klokt. Under dagen tar en person från det förflutna kontakt med dig och det väcker blandade känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du väldigt alert och du klarar av mer än du trodde från början. Dagen bjuder på utmaningar som är både fysiska och psykiska, men samtidigt som du sliter har du väldigt roligt. Det finns en person som lyckas sporra dig extra mycket just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här torsdagen har du äntligen ro att slappna av lite. Fram till onsdagen har det varit väldigt intensivt, men nu känner du att du äntligen har läget under kontroll. En vän söker upp dig för att få råd i en ekonomisk fråga.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons