Fredag 5/6

04 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en stressig fredag, i alla fall inledningsvis. Du har så mycket att göra att du glömmer bort ett löfte som du gett en kollega. Till en början förstår du inte varför din kollega surar, men så går det upp ett ljus för dig.

Oxen 20/4-20/5

Den senaste tidens turbulenta väder och kyla börjar ta ut sin rätt på dig. Som jordtecken är du beroende av att vara ut så mycket som möjligt och nu när det har varit lite si och så med vädret har du blivit väldigt trött. Det märks på din arbetsmotivation idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att agera snabbt när saker börjar falla dig ur händerna. Genom att vara initiativrik så räddar du en situation som kunde innebära en mindre katastrof. Under eftermiddagen får du en bra feedback från en av dina chefer.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du konstant stressad och det gör att du inte alltid presterar på topp. Försök att varva ned ordentligt, särskilt på kvällarna. Undvik att boka upp dig så mycket utan ta dig tid att bara vara. En vän vill erbjuda arbete som kan bli lönande, men som är för tidskrävande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Var inte arg för att en vän har gjort fel. Om du tänker efter så har ni båda agerat ganska dumt och båda borde be om ursäkt. Under fredagen dyker det upp en möjlighet att göra något extra för den här personen. Din omtanke kommer att uppskattas.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du envis ut över det vanliga. Det finns dubbel påverkan från jord vilket gör att inget kan rubba din vilja. En bra dag att ta itu med tråkiga uppgifter som du annars brukar skjuta upp på obestämd framtid. Kvällen ser lovande ut.

Vågen 23/9-22/10

Du vet att du har rätt, men vad du än säger så kommer din kollega med ett motargument. Det bästa är kanske att släppa den här striden, ingen kan ändå vinna. Under dagen kommer det upp en fråga som rör saknade pengar. Här gäller det att vara noggrann när ni letar fel.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på gott humör idag och din livsglädje är smittande. I grund och botten är du optimistiskt lagd, men den senaste tidens hårda arbete har gjort det svårt att hålla sig på gott humör. Kvällen bjuder på fest av något slag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är försiktig med att tolka en nyhet du får. Visst verkar den lovande, men samtidigt så känner du en viss oro inför att du kan ha missförstått svaret. Här gäller det att fråga runt och ta reda på fakta. Låt inte fantasin ränna iväg med dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en magisk fredag. Du träffar en person som får dig att bli stum. Du trodde aldrig att du skulle kunna bli så kollrig, samtidigt är det en positiv känsla. Tillåt dig att vara lycklig. Som tur är blir personen lika fascinerad av dig som du av honom/henne.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om mod och om att våga säga ifrån. Du är en väldigt flexibel person, men någon utnyttjar dig vänlighet lite för mycket den här dagen. Var bestämd så löser sig problemet elegant. Kvällen handlar om att planera.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en målmedveten person just nu och det är bra eftersom du har en del att stå i. Normalt brukar organisation inte vara din starkaste sida, men idag är du strukturerad. Se upp med en kollega som kan vara lite falsk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons