Söndag 7/6

06 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir aktiv på ett bra sätt. Du har fullt upp både hemma och med en hobby. Se bara upp så du inte tröttar ut dig i onödan. Det finns en risk att du blir helt utmattad till kvällen. Under dagen bör du undvika större inköp.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen tar du det väldigt lugnt. Du är trött efter en intensiv vecka och en ännu mer intensiv lördag. Njut av att göra ingenting och unna dig att inte ha dåligt samvete för att du är så lat. Ibland är lättja det bästa som finns.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här söndagen får du möjlighet att visa upp dig från din allra bästa sida. Det är ett unikt tillfälle att glänsa med alla dina talanger på samma gång. Solen förstärker din självkänsla och du blir nästan självlysande.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att vara lat och ha det skönt. Har du en familj så umgås du sannolikt med dem, annars så hänger du gärna med kompisar eller bara är för dig själv. Du njuter av att slippa vara aktiv för en gång skull.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen blir en ganska aktiv dag där du ägnar åt saker som har med hemmet att göra. Du unnar dig lite extra lyx den här dagen och du njuter av att träffa vänner och skvallra. Du får nys om ett elakt rykte om en nära vän som du raskt sätter stopp för.

Jungfru 23/8-22/9

Du njuter av att få en ledig dag. Oavsett vad du har planerat att göra så tar du det lugnt. Du avskyr att stressa så den här dagen handlar enbart om att njuta och må bra. Under kvällen gör du upp planer som rör sommaren, och då särskilt midsommar.

Vågen 23/9-22/10

Var inte allt för pushig idag, det kan hända att det får motsatt effekt mot de du vill uppnå. Använd dig av dina diplomatiska talanger och gå försiktigt fram när du rör dig i minerade områden. Kvällen bjuder på härligt umgänge.

Skorpionen 23/10-21-11

Var inte rädd för att vara ärlig idag. Du vinner massor av fördelar genom att bekänna färg. Visst, du kanske känner dig utlämnad och naken, men genom att öppna upp dig så ger du en speciell person möjligheten att lära känna dig lite närmare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och händelserik söndag där du engagerar dig i en fråga som verkar röra barn eller djur. Din inställning är att alla förtjänar respekt och empati. Dina åsikter blir väl mottagna i den grupp som du umgås i.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om att våga vara äkta. Du spelar en roll till vardags, men ibland är det skönt att kasta av sig sin välpolerade yta och bara vara sig själv. Idag kan du få frossa i att vara både sunkig och slarvig, se bara upp för oväntade besök.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en händelselös med skön söndag. Har möjlighet är du gärna utomhus och pysslar. Under dagen möter du människor från olika kulturer som inspirerar dig med sin kunskap inom olika områden.

Fiskarna 19/2-20/3

Är du arg ska du leva ut dina känslor. Du håller alldels för mycket inom dig och det är inte bra i längden. Risken är du exploderar på ett dåligt sätt och då svämmar alla känslor över på en gång. Ventilerar du så släpper du ut lite i taget.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons