Måndag 8/6

07 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en ganska hetsig dag då du springer från projekt till projekt. Du vill så gärna leverera den här dagen att risken är stor att du slår knut på dig själv. Försök att var lite mer strukturerad så kommer det att underlätta för dig.

Oxen 20/4-20/5

Din förmåga att analysera situationer är förstärkt den här perioden och det gör att du är bra på att förstå det som händer omkring dig. En kollega har problem hemma och det påverkar arbetsbördan för alla.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill gärna vara först på plats idag med av någon anledning så drabbas du av förseningar både orsakade av dig själv och av andra, Under måndagen kommer en ekonomisk fråga upp och det gäller att du funderar noga innan du ger ditt svar.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här måndagen är du både alert och framåt. Du tar egna initiativ och du inspirerar andra att vara mer drivna. Under dagen får du flera lukrativa förslag som gäller affärer under sommaren. Fundera ordentligt innan du tackar ja eller nej.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Var noga med att inte avslöja dina hemligheter för en ny bekant. Hon eller han kan verka förtroendeingivande och lojala, men risken är att dina hemligheter vänds emot dig och att du plötsligt inser att din vän är din fiende.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här måndagen är du väldigt lugn och metodisk när du väljer dina arbetsuppgifter för dagen. Det finns ett impulsivt inslag i ditt horoskop som gör att du lätt svävar ut i storslagna planer som det inte händer något med.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt bestämd just nu och det får konsekvenser idag. Personer som är vana vid ditt mjuka sätt och din förmåga att anpassa dig blir både arg och förvånade när du sätter dig på tvären. Som tur är kan du ta den här typen av mothugg.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på en del roliga upplevelser och det blir både omväxlande och intressant. Du lär dig nya saker så det kan vara att du går en utbildning eller något liknande. Kvällen handlar om arr diskutera personliga saker med någon som står dig nära.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra måndag där du blir uppmuntrad att göra saker som du normalt sett inte gör. Genom att vara flexibel och öppen för allt nytt så blir vardagen roligare och mer utmanande. Kvällen handlar om att säga ja till en vän som vill få med dig ut.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir mysig och lite speciell. Det handlar om att reda ut känslor, dina eller någon annans. Du brukar ha svårt att vara ärlig mot dig själv, men just idag så inser du att du kommer längre med att öppna upp dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir ganska långtråkig, men den blir produktiv och du känner dig nyttig. Du betar av ett antal trista arbetsuppgifter och njuter av att se fram mot en behaglig och lugn vecka. På kvällen tränar du gärna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt flexibel idag och det är bra. Genom att kunna variera dig på olika sätt underlättar du samarbeten med kollegor som är lite mer konservativa. Kvällen blir lugn och skön. Du får chansen att slappna av och ta det lugnt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons