Tisdag 9/5

08 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att våga vara udda i ett sammanhang där nästan ingen vill sticka ut. Det blir en bra dag om du vågar ta ut svängarna och vara kreativ. Månen ger dig inspiration så du borde inte ha några problem att komma på glana idéer.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen tar du det lite lugnare. Det är fortfarande en hel del att göra men du är utsövd och fokuserad så du jobbar mer metodiskt än på måndagen. Under kvällen blir du överraskad av en vän som ger dig en oväntad gåva.

Tvillingarna 21/5-20/6

Din inställning till det mesta är rätt så positiv just nu. Du trycker att jobbet är intressant, att dina vänner är underbara och du har tur med din familj. Idag får du nyheter som förstärker den här härliga känslan ännu mer.

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen är det viktigt att du är noggrann med detaljer. En influens från Pluto gör dig ovanligt slarvig och det gör att du kan missa något viktigt. Under dagen möter du flera personer som har viktig information åt dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen testas ditt tålamod väldigt mycket. En kollega är irriterad och hennes ilska går delvis ut över dig. Försök att hålla igen om dina syrliga kommentarer annars blir dagen riktigt jobbig. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning som kan vara ett oväntat besök.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt fokuserad just idag och det är bra eftersom du har en hel del arbete som du ska genomföra. Din fokus kan upplevas som ilska av en del kollegor så var rak i din kommunikation och förklara hur det ligger till.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig inledning på tisdagen. Du har en massa projekt som du vill få igång och du får hjälp av en person som du tycker är attraktiv. Oavsett om du har ett förhållande eller är singel så pirrar det lite extra i magen den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen ska du se upp så att du inte skapar ett falskt rykte av misstag. Det kan handla om att du har missuppfattat en situation och sedan berättar om den för en person som älskar att skvallra. Kvällen blir lugn och skön.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir överraskad av en kollegas entusiasm idag. Du har själv tröttnat på jobbet och längtar till semestern, därför blir kontrasten till din positiva kollega ännu mer markant. Låt dig ryckas upp av hans tokiga idéer.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen får du se upp så att du inte blir förrådd av en kollega eller en vän. Han eller hon har väntat länge på ett tillfälle att baktala dig och nu verkar det äntligen dykt upp rätt tillfälle för henne. Bästa sättet att parera det här bakhållet är att vara lugn och snäll och inte visa att du blir arg.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska irriterad just nu eftersom du aldrig får den tid du behöver för att hinna med dina arbetsuppgifter. Dagen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men du lyckas med något som du länge kämpat med.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra tisdag där du får mycket gjort utan att överanstränga dig. Just nu försöker du reda ut en rätt så krånglig situation i ditt privatliv och du grubblar mycket på olika alternativ. Ta dig all den tid du behöver för att reda ut det här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons