Onsdag 10/6

09 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen börjar intensivt. Här gäller det att tänka klart så att du inte missar några viktiga detaljer. Under dagen kan det komma nyheter som gör att du tvingas förändra ditt sätt att arbeta och det uppskattar du inte.

Oxen 20/4-20/5

Du vill gärna lyssna på människor som står dig nära idag, men risken är att du blir oroad i onödan eftersom de utsätter sig för en risk, enligt ditt sätt att se på situationen. Under kvällen möter du vän som får dig att slappna av och må bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen är det bra om du är försiktig med alla utgifter som du har. Risken är stor att du gör av med alldeles för mycket pengar på fel saker. Under dagen kan det uppstå en pinsam situation när du påpekar något uppenbart för en kollega.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en stark influens från Månen som förstärker din kreativa sida och det kan komma väl till pass. Under dagen möter du människor som ställer höga krav både på sig själva och på dig. Det blir jobbigt att leva upp till de här förväntningarna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du väldigt rak i allt som du gör. Du är ärlig på gränsen till det som är passande. Vissa sanningar är bättre att hålla för sig själv. Du sårar dina vänner när du är för uppriktig, tänk på ordspråket att tala är silver men tiga är guld.

Jungfru 23/8-22/9                                                                

Din envishet ställer till det för dig idag. Du råkar ut för en situation där den enklaste utvägen hade varit att helt enkelt erkänna sitt nederlag och be om hjälp men istället fortsätter du trots att du egentligen inte vet vad du håller på med.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir intressant även om den periodvis blir stressig. Venus skänker ditt tecken en sensualitet som gör dig ovanligt attraktiv, bli inte förvånad om du får flera komplimanger idag. En särskilt envis beundrare kan behöva mer än en fin vink för att förstå att du inte är intresserad.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här dagen har du goda möjligheter att lyckas i affärer. Du har en bra instinkt för vad saker är värda. Dagen bjuder även på en rejäl portion med skvaller och massor av roliga uppgifter. På kvällen är den vänner och hemmamys som gäller.

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen gör du rätt i att ta det lugnt. Din kropp är inte i toppform och risken är stor att du blir sämre om du anstränger dig för hårt. Undvik all form av idrott eller motion. Unna dig en hemmakväll med en bra film eller en bok.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du väldigt kluven. Du vill gärna erkänna dina känslor för en person som du bryr dig om samtidigt som du är lite feg. Oavsett vilken vad du väljer så gör du rätt i att ta det försiktigt och inte stressa fram något.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra onsdag även om du periodvis känner dig lite stressad över att du inte får fram de resultat som du vill uppnå. Det bästa är om du strukturerar ditt arbete så noga som möjligt så att du blir effektiv.

Fiskarna 19/2-20/3

Just den här onsdagen är du lite orolig att du inte ska hinna med ett löfte som du gett en vän. Du vet hur viktig din hjälp är för din kompis så du inser att du måste prioritera om för att hinna både henne och ditt arbete den här dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons