Torsdag 11/6

11 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir något av en nystart på torsdagen. Det har varit tuff hela veckan, men just torsdagen börjar och fortsätter bra. Under Kvällen finns det risk för gräl med en närstående. Ditt temperament är hett just nu.

Oxen 20/4-20/

Torsdagen blir en intensiv dag där du får testa ditt tålamod på mer än ett sätt. Det finns en person som går dig på nerverna, och det gäller att inte bli för negativ mot honom/henne. Försök plocka fram din diplomatiska sida.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt rak i dina kommentarer just nu och det ger både uppskattning och kritik på samma gång. Vissa personer tycker det är skönt med din uppriktighet även om dina åsikter är kontroversiella Andra uppskattar inte alls att få vet vad du tycker

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir inte så överraskande, men den har ett behagligt tempo och du känneratt du för en gångs skull hinner med det du ska. Under dagen möter du flera personer som av någon anledning är ilsken på din chef eller din kollega. Här gäller det att agera diplomatiskt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är envis och det hjälper dig när du kör fast. En annan person projekt har plötsligt hamnat på ditt bord och det är upp till dig att se till att det fungerar. Tyvärr har du mycket annat att göra så det blir lite tajt om tid

Jungfru 23/8-22/9

Var förnuftig och tänk framåt idag. Om du vet vad du vill så ska du tala om din åsikt, i annat fall är det bättre att låta andra få ta ledningen. Jungfrun är mycket för att vara den person som håller i trådarna, men idag är det bättre att låta din kollega få bestämma.

Vågen 23/9-22/10

Du vill så mycket just nu att det blir lite av kaos i ditt huvud. Vågen är inte känd för sin ordningsamhet och idag är det uppenbart att du inte har någon koll alls. Ta hjälp av en kollega som mer än gärna hugger in och strukturerar upp din dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på gott humör den här torsdagen. Det kan bero på att affärer av något slag har gett dig extra pengar och nu ser du fram emot att få spendera lite på dig själv. Kvällen blir lyxig på ett vardagligt sätt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Din förmåga att läsa andra personer är väl utvecklad just nu. Mycket vatten i tecknet förstärker din intuitiva känsla. Den här veckan, speciellt idag ska du lita på din magkänsla och strunta i vad logiken säger.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en riktig drömdag, särskilt för januarifödda Stenbockar. Många av dina hemliga drömmar besannas, men kanske inte på det sätt som du föreställt dig. Du har svårt att nå fram till en person som du vill lära känna, men idag lyckas du bryta isen mellan er.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ser fram emot helgen samtidigt som du inte vill att veckan ska ta slut. Du har alldeles för mycket att göra just nu för att du ska kunna slappna av och bara ta det lugnt. Torsdagskvällen blir senare än du tänkt dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Din moral är hög och det är inte många som klarar av dina hårda krav när det gäller vänskap och lojalitet. Tänk på att en bra vän kanske inte är så som du förväntar dig att dem ska vara, men hon kommer ändå finnas där för dig när du behöver henne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons