Fredag 12/6

11 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att ta till dig råd idag och det kan bli din förlust. Du får flera bra och matnyttiga tips från en kollega med lång erfarenhet, men du väljer ändå att göra saker på ditt eget sätt och det kan göra att du får jobba över.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om att ha roligt och om att trivas på sitt arbete. Visst har du mycket att göra och visst är det stundvis jättejobbigt, men med en positiv influens från Solen tar du dig igenom det som är motigt. Kvällen blir mysig och lite överraskande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här fredagen är du verkligen på hugget. Du lyckas med nästan allt som du vill göra och din drivkraft är enorm. Under dagen möter du en person som ger dig värdefulla upplysningar som kan ge ekonomisk vinst.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill så mycket den här fredagen, men frågan är om du hinner med allt du planerar. För det första är du inte du så pigg som du skulle önska och det gör att du jobbar ganska ineffektivt. För det andra så är du snål med dina tidsmarginaler och det ställer till planeringen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen handlar om att tillåta sig själv att ha kul och att slappna av. Om du tar jobbet eller dina kollegor för allvarligt den här dagen så kommer det bli jobbigt. Möter du däremot alla problem med ett leende på läpparna kommer du ha roligt och du kommer dessutom få en oväntad hjälp.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen slutar tydligen ganska tidigt för din del. Det blir en intensiv dag där du inte lyckas med det du vill göra utan tvingas skjuta upp en del arbete till nästa vecka. Kvällen blir rolig och lite annorlunda.

Vågen 23/9-22/10

Du pratar bredvid mun idag och det kommer att stå dig dyrt. Det du skvallrar om är inget som du har med att göra och det finns minst en hämndlysten person som kommer att ge igen. Kvällen bjuder på lugn och ro och hemmamys.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här fredagen blir intensiv på ett bra sätt. Månen ger ditt tecken massor av kreativitet och du lyckas nästan nå dina mål för hela månaden den här dagen. Under kvällen verkar det vara en större fest som gäller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att hitta på något riktigt roligt att göra den här fredagen. Du har många alternativ att välja på, men inget verkar riktigt falla dig i smaken. Du är trött och lite håglös. Försök att aktivera dig fysiskt så kommer du att må bättre.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir en underbar dag som även har en del lite dystra undertoner. Du njuter till fullo av att umgås med människor som du älskar samtidigt som du vet att det dröjer innan du ser dem igen. Kvällen kan överraskande nog bjuda på både romantik och spänning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet vad du vill och du ger inte upp i första taget. Vattumän brukar inte vara särskilt envisa, men när det kommer till affärer och romantik kan de bli hur envetna som helst. En Vattuman blir sällan passionerat förälskad, men när han väl blir det så ger han aldrig upp.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här fredagen är det bra om du passar på att träffa människor och umgås. Ditt tecken har sociala influenser från bland annat Merkurius och Venus vilket gör det idealiskt att ställa till med en middag eller en fest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons