Lördag 13/6

12 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att vila och ta det lugnt. Det blir en skön dag där du slappnar av och njuter. Under dagen möter du en person som inspirerar dig att börja med en ny hobby eller en sport. Kvällen kan bli lite mer social än dagen.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen flyter bort på ett stillsamt och trevligt sätt. Under dagen gör du inte så mycket. Du jobbar lite i hemmet och ägnar gärna några timmar åt ett konstnärligt projekt. På kvällen lagar du med fördel en romantisk middag till din partner eller bjuder familjen/vännerna på en festmåltid.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du nästan hela tiden upptagen och det verkar vara temat för den här lördagen också. Även när du förutsatt dig att inte planera in några aktiviteter lyckas du överboka din almanacka. Kvällen blir rolig och lite annorlunda.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du väldigt upptagen med ett projekt som du nyligen startat igång. Du tvingas även ställa upp för några vänner som behöver din kunskap i ett speciellt sammanhang. Det är först på kvällen som du har möjlighet att helt slappna av.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lördagen blir väldigt lugn, på gränsen till tråkig. Med allt annat som händer i ditt liv är det nyttigt för dig att ha såna här mellandagar. Vanligtvis så har du inga problem att planera din ledighet, men idag flyter timmarna förbi utan att du orkar fundera över det.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en härlig och inspirerande lördag. Du möter människor som du inte sett på länge och dagen försvinner fort. På kvällen går du gärna ut med vänner, eller ställer till en trevlig middag hemma. Du vill gärna vara festens mittpunkt just nu.

Vågen 23/9-22/10

Just nu inspireras du av all grönska omkring dig. Har du trädgård eller balkong som pysslar du gärna med blommor och växter den här lördagen. Har du ingen möjlighet att odla ute så du gärna en långpromenad i en skog eller i en botanisk trädgård.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen blir varierande på ett bra sätt. Du träffar vänner, släktingar och bekanta. Under dagen får du höra en hel del trevligt skvaller om vad du har missat den senaste tiden. Kvällen blir lugn. Det verkar som du ägnar dig åt tv-tittande eller så går du på bio.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du ovanligt påhittig och du lyckas inspirera många människor i din omgivning. Du har ett härligt humör och en lagom bitande humor som får dina vänner att gapskratta även när det är jobbigt. Kvällen består i någon slags uppgift som du tagit på dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Du försöker att få ihop en vän med någon som han hon tycker om, men det kan bli lite tråkigt att vara det femte hjulet. Här gäller det att dra ihop ett lite större gäng så att du kan ha kul samtidigt som din vän får din chans att flirta.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är envis på gränsen till trotsig idag. Det handlar om att du vill göra saker på ditt sätt och då vägrar du lyssna på någon annan. Vattumannen är känd för att gå emot strömmen och det gör du verkligen idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och inspirerande lördag där du gör av med lite för mycket pengar. Du vill så gärna kompensera för att du inte har haft tid med en släkting att du tar i lite för mycket. Bortsett från en tom plånbok blir både dagen och kvällen härliga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons