Söndag 14/6

13 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen kan ett missförstånd bli till ett regelrätt krig. Du är så arg på att ingen lyssnar på dig att du är färdig att bara gå. Tänk på att det du upplever och sanningen kanske inte den samma. Försök att svälja din stolthet och fundera igenom vad det är som egentligen händer.

Oxen 20/4-20/5

Du har en hel del funderingar just nu och en del av dem ventilerar du med din partner idag. Du kommer att känna en lättnad när du upptäcker att din partner inte bara lyssnar på dig, utan har en hel del kloka råd att komma med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inspireras an naturen idag och det ger dig en härlig kreativitet och fantasi. Under dagen får du se upp så du inte gör en dålig affär. Stjärnorna varnar för att du kan bete dig lite naivt. Under kvällen är det dags att ta upp ett känsligt ämne med en släkting.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt eftergiven just nu och det blir en förlust för dig. Eftersom du inte följer ditt hjärta utan tillåter alla andra att följa sina drömmar på din bekostnad så kan du lätt bli bitter. Ibland måste man göra vad som är rätt för en själv, även om det innebär uppoffringar från din familj.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att hitta ett bra sätt att framföra en nyhet på. För din del är det här något roligt och omvälvande, men du är inte säker på hur din familj och dina vänner kommer att ta det du har att säga. Försök att förmedla din glädje när du framför din nyhet.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en smula desillusionerad idag och det märks inte minst på din ovilja att hitta på något. Helst vill du bara kura hemma i soffan, men om du låter dig övertalas att gå ut av en vän så kommer dagen att vända och bli riktigt lyckad istället.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att konfrontera en vän med dåliga nyheter även om du vet att det faktiskt är han som ligger till grund för att saker har blivit som de har. Här gäller det att vara bestämd och att inte backa även om det blir jobbigt.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen blir rolig men intensiv. Du har flera olika projekt som du driver på din fritid och det är inte lätt att hinna med allt på en gång. Under dagen möter du en person som du inte sett på flera år och du blir chockad över hur förändrad han är.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inspirerande för andra idag. Det är din härliga glädje och din förmåga att guldkorn i den tristaste vardag som får dig att bli så populär. Under kvällen får du en uppgift från en vän som visar sig vara rätt så svårt att lösa.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen bjuder på både nöjen och lättja. Du träffar många människor den här dagen och det blir roligt särskilt fram till lunch. På eftermiddagen vill du ta det lugnt och bara pusta ut. Du behöver få tid för dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Om du ska nå dina mål måste du hitta ett nytt sätt att hantera situationen. Du har tydligen gjort fel tidigare, så nu gäller det en annan väg. Försök med lite mer omtanke och mjukhet. Du kommer att. vinna mer på att visa empati än på att vara för hårt drivande.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får som du vill i ett visst sammanhang idag och det blir något av en seger för din del. Under dagen ska du utnyttja ett erbjudande som en vän gett dig. Du behöver lite omväxling och det kan hans/hennes förslag ge dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons