Måndag 15/6

14 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På måndagen får du möjlighet att testa på lite nya utmaningar och det är både bra och lärorikt för dig. På dagen möter du en person som kan ha lite matnyttig information åt dig. Kvällen bjuder på en överraskning.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lite väl intensiv. Du har svårt att slappna av och bara sköta ditt utan du vill gärna lägga dig i vad alla andra gör. På kvällen finns det risk att du råkar i bråk med en vän eller familjemedlem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just den här dagen ska du måna om din hälsa och äta lite extra nyttigt. Ditt horoskop varnar för sjukdomar som har med magen att göra så satsa på hälsokost. Underdagen kan du få ett ovanligt förslag från en kollega.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att våga ta för sig och att leva i nuet. Det blir en skön dag där du njuter av de människor du träffar utan att fundera så mycket över framtiden. På kvällen får du goda nyheter från en vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är rätt så irriterad på att du inte får som du vill i ett visst sammanhang. Du har oftast inga problem att driva igenom din vilja, men just idag stöter du på patrull i form av en envis kollega, troligen född i ett jordtecken.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte alls på humör för att ta en diskussion idag. Det har varit en bra helg och du vill behålla ditt goda humör i början på veckan. Under dagen möter du en person som har en förmåga att få dig att må bra. Sug åt dig av den här positiva energin.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du väldigt försiktig när det kommer till nya relationer. Du har blivit bränd tidigare och du vill inte återuppleva den känslan. Ibland är det bra att våga ta risker. Just den här måndagen bör du vara extra öppen mot dem du möter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du njuter av dagen och du struntar i alla krav. Det kan vara att du har semester, eller så har du tagit mental semester redan nu. Under dagen får du flera komplimanger av en kollega. Du tycker att han/hon är lite väl flirtig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen blir stressig, särskilt för tidigt födda Skyttar. Du vill så mycket, men inget blir riktigt så som du tänkt dig. Dagen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men du lyckas hinna med en hel del arbete och det känns skönt.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir konstig, nästan som en dröm. Du startar dagen med en vision av hur den kommer att bli, men du inser snabbt att det du måste vara flexibel och beredd på förändringar. En bra dag att öppna sitt hjärta.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får som du vill och du blir gruvligt besviken. Den person som du lär känna är inte alls så som du tänkt dig och nu vet du inte hur du ska ta dig ur situationen. Att vara rak är inte din grej så du måste hitta ett annat sätt att komma undan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får en härlig måndag även om den periodvis är både stressig och jobbig. Du lär dig nya saker både om dig själv, om dina kollegor och även om ditt arbete. Kvällen bjuder på varierande underhållning. Du känner dig ovanligt inspirerad just nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons