Tisdag 16/6

15 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdag blir rätt så brådskande. Du har lovat bort dig på flera olika håll och nu vet du inte hur du ska knyta ihop alla arbeten innan dagen är slut. Planering är a och o i det här fallet. Försök att organisera ditt sätt att jobba.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att vara kreativ och att ligga steget före. Om du planerar noga så kommer det att bli en bra tisdag. Lyssna inte på skvaller. Risken är stor att du får höra något som du egentligen inte vill veta om.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du väldigt drivande. Du har flera olika projekt på gång och du har svårt att slappna av på kvällarna för alla tankar som snurrar i ditt huvud. Risken är stor att det blir alldeles för lite sömn den här veckan.

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen handlar om att vara modig och om att se framåt. Det blir en rolig dag, men du skulle må ännu bättre om du fick hjälp med olika uppdrag på jobbet som du känner dig osäker på. Det är aldrig fel att be om hjälp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt glad och framåt just nu. Venus ger dig charm och massor av drivkraft. Under dagen möter du människor som inspirerar dig på olika sätt. Kvällen handlar om att våga vara sig själv och att ta det lugnt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på gott humör och du sprudlar av vitalitet. Under dagen får du möjlighet att lära känna en intressant person lite närmare. Det här är en chans som du bör ta. Var inte rädd för att utforska det okända.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på överraskningar i form av uppdrag på jobbet från oväntat håll. Det blir en intressant och stimulerande dag samtidigt som den periodvis kan bli lite ansträngande. Ett sms väcker en del känslor till liv.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du lite irriterad på en person som inte gör som du vill. Han eller hon borde lyssna på dina råd istället för att helt ignorera den erfarenhet som du har. Kvällen bjuder på lugn och ro. Du somnar tidigt och det tycker du är skönt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig och lite annorlunda. Du har fullt upp med att fundera över varför en person uppför sig så som han/hon gör att du glömmer bort det du håller på med för stunden. Du är disträ och det märks inte minst när en kollega får påminna dig om ett löfte som du gett.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska ordinär tisdag där fokus ligger på att ta sig någon stans. Det finns en person som vill ha lite mer kontakt med dig och som plötsligt börjar höra av sig. Du bli både smickrad och förvånad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen är det hårt arbete som gäller. När alla andra njuter av att ta det lugnt och vila upp sig så har du fullt fokus på dina mål. Visst är det ambitiöst, men du skulle kunna dra ned på tempot något den här tisdagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och lite annorlunda tisdag där du får pröva på att stå inför en grupp i något sammanhang. Vanligtvis kan du uppleva det obehagligt att alla tittar på dig, men idag njuter du av all uppmärksamhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons