Onsdag 17/6

16 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen försöker du att hitta svaret fråga som rör jobbet. Du har länge undrat över varför saker blev som de blev och nu får du en ledtråd som du vill följa upp. Kvällen bjuder på flera bra möjligheter till utvecklande samtal.

Oxen 20/4-20/5r

Det blir en rolig och krävande dag på samma gång. Du har mycket att göra på jobbet och du plockar fram både din rationella och din kreativa sida. Underdagen får du en trevlig komplimang som du kan leva på länge.

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen blir bra även om du inte gör så mycket nytta. Oavsett om du är ledig eller jobbar så försöker har du svårt att engagera dig i olika saker. Under dagen möter du en person som ger dig en inspirerande idé för sommaren.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig dag så njut av den. Efter en lite turbulent inledning som sommaren så är det god mat och vänner som gäller. Under eftermiddagen kan du göra ett oväntat inköp som visar sig vara ett riktigt fynd.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir lugn och behaglig. Oavsett om du arbetar eller är ledig så tillåter du inget eller ingen att stressa dig. Under dagen får du chansen att presentera en idéför din vän. Du blir förvånad över hur positiv din kompis är till din idé.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att våga ta för sig i olika sammanhang. Du är framåt och väldigt driven idag vilket hjälper dig om du ska göra affärer. Du har tur i allt som har med pengar att göra idag, oavsett om det rör sig om arbete eller spel.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på ett ganska makligt tempo och det passar dig bra eftersom du är rätt så trött. Det verkar finnas något eller någon som tar upp rätt så stor plats i dina tankar just nu. Du har svårt att sova på nätterna.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen blir rolig och lite annorlunda. Du får testa din kunskap inom ett nytt område. Du utvecklar en idé och det visar sig att du har prickat helt rätt den här gången. Under kvällen möter du flera vänner eller släktingar under lättsamma förhållanden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir skön och lugn. Du njuter av att kunna lägga över ansvaret på någon annan. Idag är det inte du som styr upp utan du låter dig ledas. Din humor hjälper när problemen hopar sig och du vet hur du ska få alla dina kollegor att bli fokuserade igen.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att vara lugn även när du är upprörd. En person i din närhet går dig ständigt på nerverna så här gäller det att våga säga ifrån. Det kan bli ett möte med en främling som får dig att samla tillräckligt med mot för att kunna markera ditt ogillande.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir stressig och risken är stor att du gör fel för att du stressar. Om du istället hade tagit det lite lugnare så skulle du slippa göra om allt från början. På kvällen ser du fram emot att slappna av tillsammans med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen bjuder kanske på så många överraskningar. Det blir ändå en bra dag där du hinner med både tråkiga måsten och en del mer kreativa insatser, Under dagen har du lätt för att hamna i gräl med en kompis som du tycker uppför dig väl egoistiskt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons