Torsdag 18/6

18 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det bli en lugn torsdag, till största del för att ingen kan stressa dig. Du möter många människor i olika sammanhang och dagen blir både överraskande och lärorik. Se upp med onödiga utgifter idag. Risken är att du gör av med mer pengar än du tänkt dig.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir väldigt stressig, men samtidigt har du roligt. Under dagen får du pröva på att vara ovanligt impulsiv och påhittig. Kvällen blir betydligt lugnare. Då är det vänner eller familjen som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här torsdagen centrerar du din uppmärksamhet på saker som du tycker är viktiga för dig snarare än på saker som borde prioriteras. Din inställning kan väcka en viss irritation hos dina kollegor. På kvällen försöker du undvika ett bråk som är på gång.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill veta mer om en person som du nyligen lärt känna, men du vet inte hur du ska närma dig honom/henne utan att känna dig påflugen. Här gäller det att vara så naturlig som möjligt och hålla konversationen lagom ytlig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen kan ett ekonomiskt dilemma bli verklighet. Det handlar om en investering som du vill göra, men som du inte riktigt har råd med i dagsläget. Kvällen bjuder på en del nyheter i form av skvaller från en vän.

Jungfru 23/8-22/9

Den här torsdagen satsar du på att få många råd av en kollega som helt klart har mererfarenhet än du inom ett visst område. Bonusen blir att du lär känna den här personen lite bättre och inser att ni faktiskt är ganska lika.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt velig idag och det gör att du får problem när du tvingas fatta avgörande beslut. Det bästa vore om du lät någon annan stå för alla avgöranden idag och själv följer du med strömmen. Kvällen handlar om en bekännelse.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra torsdag. Du är lagom produktiv och du lyckas få en hel del gjort. Under kvällen möter du en person som få dig att förstå något som hänt tidigare i år och som du grubblat en hel del på. Hans berättelse ger dig de svar du behöver få höra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lång torsdag. Du tycks vara på väg någonstans och risken är stor att du kommer fram senare än du tänkt dig. Under kvällen får du uppdatering på lite av varje. Hemmamyset och skvallret känns invant och skönt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvånad över hur ihållande en viss person kan vara när han/hon sätter den sidan till. Precis som du kan vara envis så kan den här personen vara enveten och inte ge upp. Under dagen får du flera ledtrådar som säger att han/hon har ett visst intresse för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig torsdag som bjuder på trevligt sällskap, god mat och mycket prat. Oavsett om du arbetar eller är ledig så har du stor behållning av den här dagen. På kvällen försöker du få ett par timmar för dig själv där du får tid att fundera över livet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du står inför ett omvälvande beslut och det är viktigt att du vågar ta steget fullt ut. Under dagen har du mött flera inspirerande människor som får dig att tänka positivt på framtiden och får dig att se möjligheter snarare än hinder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons