Midsommarafton fredag 19/6

18 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir lugn och harmonisk. Du gör inte så mycket utan njuter av att bara få vara. Kvällen kan bjuda på romantik och magi för Vädursinglar. Har du familj är det hemmamys med god mat och familjen som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Oavsett vilket väder den här midsommaraftonen bjuder på har du bestämt dig får att må bra och ha trevligt. Oavsett om du plockar blommor, lagar mat eller dansar kring en stång så gör du det med inlevelse och du njuter av att vara i nuet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt lugn just nu. Solen är svagare än vanligt i ditt horoskop och då försvinner det mesta av dina ambitioner och drivkraft. Du trivs bäst om du får vara i en grupp, särskilt idag på midsommarafton. För dig handlar den här dagen om gemenskap och vänskap.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir stressig till en början. Du har planerat en massa olika aktiviteter och risken är stor att du blir så stressad av att skynda från sak till sak att du inte hinner njuta av det du håller på med för stunden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Midsommar är en av de dagar som betyder mest för dig. Det handlar om sommar, romantik, god mat och massor av värme. Under dagen möter du personer som du kanske inte känner så väl, men som ändå förgyller din dag med sin närhet.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir lätt ilsken idag. Mars skänker ditt tecken temperament och gör att du kanske reagerar starkare på provokation än du brukar göra. Under dagen får du chansen att be om ursäkt till en person som du sårat. Gör du det har du vunnit en vän för livet.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir inspirerande och rolig. Du hittar barnet inom dig själv och du vågar släppa loss utan att känna dig obekväm. Under dagen får du möjlighet att visa en släkting extra omtanke. Han har det inte så lätt och uppskattar din värme. Kvällen handlar om att våga vara sig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du njuter av att vara i centrum för många personer uppmärksamhet idag. Du strålar av energi och livsvilja vilket gör dig till en härlig person att ha omkring sig. Under dagen trotsar du rädslor och står upp för din åsikt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en traditionell midsommarafton med sill, blommor och jordgubbar. Du tycker det är skönt att slippa fundera så mycket utan att kunna njuta av att bara vara. Under kvällen träffar du nya spännande människor. Som singel finns det goda möjligheter till en flirt.

Stenbocken 22/12-19/1

Midsommar är en romantisk dag och trots att du inte är en romantiker så dras du in i allt blomplockande och dagdrömmande. Kanske är det något av magi över just den här midsommaraftonen, för en eller flera av dina innersta önskningar går i uppfyllelse.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en skön och vilsam midsommarafton där fokus ligger på mat och på att ha trevligt. Under kvällen möter du en person från det förflutna och det blir ett roligt återseende. Kvällen bjuder också på några goda nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt harmonisk den här midsommaraftonen. Äntligen har du hittat rätt och mår bra. Under dagen får du chansen att visa någon som du kommit nära hur mycket han eller hon betyder för dig. Kvällen handlar om att leva i nuet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons