Lördag 20/6

19 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen anstränger du dig extra mycket för att få en vän att trivas. Det finns väldigt mycket omtanke i ditt horoskop just nu. Du påverkas positivt av Venus och det kan också skänka lite extra krydda åt kärleken.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om att vila och ta det lugnt. Det blir en bra dag där fokus ligger på att umgås med människor du tycker om. Under förmiddagen är du gärna utomhus och ägnar dig åt ett mindre projekt av något slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen är det bra att vara lite försiktig med att lita på en ytlig bekant. Hon/han verkar förtroendeingivande, men i själva verket så har han/hon en hel del baktankar. Under kvällen är det god mat och trevligt sällskap som gäller.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att hinna med allt du vill göra idag och det resulterar i att du stressar. Dagen blir inte så harmonisk som du skulle vilja, men den blir ändå bra eftersom du är så produktiv. På kvällen har du möjlighet att testa en ny hobby.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här lördagen kretsar kring pengar på ett eller annat sätt. Du har svårt att spara eftersom det finns så mycket som du vill ha, samtidigt vet du att det enda sättet att nå dina riktiga mål är att hålla hårt i vartenda öre.

Jungfru 23/8-22/9

Just lördagen kan bli problematisk. Du har hamnar i en knepig situation som du har det lite svårt att ta dig ur. Här gäller det att både vara finkänslig och rak på samma gång. Du brukar ha svårt med att vara sensitiv, men inga problem med ärligheten.

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du kommit till insikt om att du måste förändra något i din stil om du ska kunna gå hem hos den breda massan. Egentligen har du inget behov av att vara populär, men just nu skulle just popularitet gagna dina syften.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra lördag, i alla fall om du fokuserar på dina egna behov. Ibland så glömmer du bort vad det är du vill och då svävar du iväg i dagdrömmeri istället för att vara produktiv. Under dagen får du möjlighet att hjälpa en vän lite extra med ett problem som hon kört fast med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får inte bli ledsen om en vän säger sanningen, så som han upplever den. Du ville ha svar på dina frågor och nu får du det. Kvällen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men den blir lugn och skön.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att koppla av. Efter att ha haft fullt upp under stora delar av våren så vet du inte hur du ska slappna av och bara ta det lugnt. Den här lördagen vankar du fram och tillbaka som en rastlös ande. Det positiva är att du lär känna en vän betydligt bättre genom samtal eller sms.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra lördag. Du njuter av god mat och trevligt sällskap. Det finns inget som kan stressa dig den här dagen. Under kvällen är det bra om du medlar i en konflikt mellan två upprörda släktingar. Visa upp dina diplomatiska talanger.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra lördag där du umgås intensivt med några vänner. Dagen handlar delvis om att acklimatisera sig till en ny miljö och det gör du bäst genom att vara öppen för det nya. Lämna dina fördomar hemma den här dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons