Söndag 21/6

20 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen får du som vill i ett visst sammanhang, du blir förvånad men saken är den att villkoren har ändrats till din fördel så ta chansen nu när du får den. Under kvällen passar det bra med utomhusträning, gärna med en vän eller ett djur som sällskap.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen verkar mest handla om att transportera sig en längre sträcka. Du har kanske firat midsommar på annan ort och är på väg hem. Det blir en stillsam dag där du får mycket tid till att reflektera över din vardag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är arg för att någon har begått ett grovt misstag och låtit dig ta skulden. Tyvärr är det inte så lätt att räkna ut vem den skyldiga är eftersom det finns fler tänkbara kandidater och du vill inte anklaga någon oskyldig.

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen blir en bra dag som passar för shopping och att umgås med vänner. Undvik motion och sport av alla slag då stjärnorna varnar för att du kan skada dig. Under söndagskvällen finns det någon som du gärna vill träffa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du lite av en opportunist. När din familj vill en sak så vill du det motsatta. Det handlar mer om ditt behov av att bli sedd än att du faktiskt tycker tvärt emot. Här är det kommunikation som gäller.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en skön och lugn söndag där fokus ligger på att ta hand om dina när och kära. Du lyssnar gärna på en vän som har problem. Det finns inte så mycket du kan säga eller göra för henne, men du kan visa att du bryr dig om hur hon mår.

Vågen 23/9-22/10

Dagen börjar segt. Du är trött efter ett långt midsommarfirande, och nu vill du gärna få sova ut ordentligt. När du väl kommer upp ur sängen är du på strålande humör och du charmar alla som du möter. Ingen kan motstå en Våg i sitt esse.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen blir lugn och skön. Du myser gärna inomhus och du njuter av att slippa göra någon nytta. Under dagen får du nyheter som rör jobbet. Det kan kännas lite tungt att tänka på arbetet när du är ledig, men ibland finns det inget val.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är dags att släppa taget om gammalt groll och gå vidare. Ditt liv blir så mycket enklare om du inte ältar om och om igen. Vanligtvis är inte Skytten särskilt långsint, men just nu är det en influens från Stenbocken som påverkar dig negativt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska tråkig söndag om du ser till upplevelser, men privat är den både social och överraskande. Någon tar kontakt med dig och du blir både glad och förvånad på samma gång. Det här var den sista personen på jorden som du trodde skulle våga höra av sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara organiserad och ha en övergripande koll på det som sker omkring dig. Under dagen möter du människor i olika sammanhang och det blir en intressant men ganska lång dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen försöker du hinna med både olika måsten och en del roliga aktiviteter. Det blir en bra dag även om du stressar mellan varven. Tänk på att äta ordentligt, just nu får du lätt blodsockerfall och det påverkar ditt humör negativt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons