Måndag 22/6

21 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir lugnare än du trodde från början. Det har funnits en oro hos dig som handlar om att vara rädd för att inte räcka till. Nu inser du att du har haft helt fel och att din kompetens är mer än godtagbar.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir stressig eftersom du förväntas göra lika mycket som vanligt, men du känner dig lite hängig och orkar inte hålla så högt tempo. Här är det viktigt att du talar om att du mår dåligt och att du kämpar på så gott du kan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var inte rädd för att säga ditt hjärtas mening den här måndagen. Mycket handlar om att vara ärlig eftersom det är då du kommer att vinna flest fördelar. Den person som du vill vinna över på din sida avskyr all for av falskhet och lismande.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på ett par överraskningar så det gäller att du är snabb i vändningarna. Om du segar till dig under dagen kan du få problem som resulterar i längre arbetstid och avbokade fritidsintressen. Försök att vara alert hela dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu tvekar du inför ett beslut. Egentligen är det inte alls så dramatiskt som det kan verka, men det kommer ändå att påverka din framtid till viss grad. Under kvällen är det bra om du jobbar bort vissa måsten i hemmet.

Jungfru 23/8-22/9

Du är bestämd och väldigt drivande den här måndagen. Din envishet och din kampvilja kommer väl till pass. Tänk bara på att hålla dina sylvassa tunga i styr så att du inte förolämpar fel person av misstag.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en händelserik och stressig måndag. Du trodde att tempot skulle lugna ned sig något så här efter midsommar men istället blir det precis tvärt om. Försök att vara organiserad och slarva inte med detaljerna för då kan du stöta på problem.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att våga vara sig själv även i mer formella sammanhang. Du har svårt att slappna av på möten där det finns högt uppsatta personer eller middagar där alla är högutbildade. Nu får du möjligheten att öva på att vara dig själv i alla möjliga miljöer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Antingen startar du en resa idag eller så är du bara borta i tanken. Oavsett som din resa är fysisk eller andlig så blir det inte så mycket gjort den här måndagen. En familjemedlem irriterar sig på din passivitet.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen kan bli fantastik eller långtråkig beroende på om du vågar ta lite risker. Är du modig kommer du bli rikligt belönad, men tar du den säkra vägen så kommer dagen bli riktigt långtråkig och intetsägande. Våga chansa.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen blir riktigt stressig och det beror på att du inte har kommit ikapp med en del projekt från förra veckan. Nu gäller det att jobba på så att du ligger bra till. Under dagern får du både oväntad hjälp och flera bra tips från en kollega.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du väldigt mån om att ta hand om din familj. Du skämmer bort dem på gränsen till det överdrivna, men de uppskattar din omtanke och dina generösa gester. Dagen blir mysig på ett hemtamt sätt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons