Tisdag 23/6

22 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen börjar både kreativt och ambitiöst, men ju längre dagen går ju mindre energi finns det i ditt horoskop. Risken är stor att du startar upp flera tidskrävande projekt som du inte orkar avsluta. Här gäller det att prioritera.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att ta för sig i olika sammanhang. Du brukar normalt sett inte vara den person som ställer krav på andra utan du brukar nöja dig med att ställa krav på dig själv. Idag är du mer driven och din ambition är högre än vanligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra inledning på tisdagen. Du är ute i god tid till alla möten och projekt. Det enda problemet är att du kan vara lite glömsk och det gör att du får springa onödigt många gånger fram och tillbaka.

Kräftan 21/6-22/7

Just tisdagen kan bli ganska långtråkig, men produktiv. Det finns vissa saker som du måste få gjort och det är bra om du arbetar på i ett ganska raskt tempo. Under dagen kan du få ros av en vän eller chef och det gör dig väldigt glad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att komma överrens med en ny kollega eller bekant. Det kan bli lite besvärligt i början eftersom du inte är på ditt bästa humör och den här personen tenderar att säga precis vad han tycker och tänker om allt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en väldigt lågmäld person idag. Du känner dig trött och lite irriterad vilket lätt kan gå ut över fel person. Din taktik att hålla dig för dig själv är nog väldigt klok. Försök även att undvika att lyssna på skvaller den här dagen.

Vågen 23/9-22/10

Du är försiktig när du närmar dig en person som du inte vet om du kan lita på. Det handlar om att vilja lära känna samtidigt som du inte vill blir sårad. Det finns mycket oro och osäkerhet i ditt horoskop som påverkar ditt självförtroende negativt. Våga ha tillit.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen blir rolig och lekfull. Oavsett om du har semester eller jobbar så ser du till att göra det bästa av den här dagen. Det kretsar mycket människor kring dig just nu och du njuter av alla uppmärksamhet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på en hel del hårt arbete men också på guldkorn av stillhet. Det blir en varierande dag där du skrattar mycket åt en kollegas/väns humor. Du inser att du verkligen kan behöva den här typen av person i ditt liv.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du nervös och lite svår att få kontakt med. Du har sagt ja till något som du längtat efter men du är du nästa på vippen att avboka bara för att modet sviker. Ta ett par djupa andetag, om du inte fullföljer dina planer så kommer du ångra dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen inleds i smygande lugnt tempo, men vart eftersom dagen går så trappas takten upp och du måste stressa för att hinna med. Det finns vissa saker som måste avslutas den här tisdagen och risken är stor att du får jobba över.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn och behaglig dag där du gärna ägnar dig åt olika mindre projekt som varken är jobbiga eller tidskrävande. Under dagen pratar du gärna bort tid med vänner/kollegor. Du är helt enkelt ganska ineffektiv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons