Onsdag 24/6

23 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att vara uppmärksam på detaljer. Din vän eller partner nämner något viktigt i förbigående och risken är stor att du glömmer bor vad han/hon sa. Det kan få konsekvenser under senare delen av veckan.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen är det bra att behålla fokus. Om du jobbar ska du se upp med en sur chef. Genom att skriva listor och vara noggrann så kommer det mesta gå din väg. Är du ledig kan det vara en släkting eller äldre bekant som ställer till med problem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på en mix av nöjen och arbeten. Det blir en produktiv dag som samtidigt ger utrymme för kreativitet och nytänkande. Under dagen möter du en person som får dig att må över förväntan. Han kan alltid locka fram ett leende hos dig.

Kräftan 21/6-22/7

Dagens ämne är pengar och etik. Det blir intensiva diskussioner där du tar upp saker som gör dig irriterad och saker som gör dig stolt. Din partner har också en hel del kommentarer att flika in i ämnet

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här onsdagen drabbas du av dåligt samvete för att du försummat en vän som står dig väldigt nära. Du blir både arg på dg själv och lite på din vän för att han/hon inte har haft vett nog att påminna dig så att du slapp glömma.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på variation och roliga överraskningar. Det blir en lärorik dag där du får möjlighet att utveckla en del egna teorier och se om de håller. Tänk på att ta ett steg i taget, man kan inte springa innan man kan gå.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir underhållande och intensiv på ett bra sätt. Du får mycket gjort utan att stressa. Nyckeln till din framgång är just att du kan få människor att bra. Under kvällen träffar du någon från det förflutna.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra kväll där du fokuserar på rätt saker. Under dagen är det noggrannhet och en vilja och lyckas som gäller. På kvällen kan du slappna av och ha roligt. Du slipper dåligt samvete för något som du inte hann med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men det blir lugn och harmonisk. Du får flera fina idéer under dagen som du kan utveckla och förbättra. En vän vill att du ska lyssna på hennes problem, försök att stötta henne genom att finnas där.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är väldigt envis just nu. Eftersom du inte får som du vill i ett visst sammanhang så vill du bevisa att du är en kraft att räkna med även utan stöd från omgivningen. Dagen bjuder på många utmaningar och du är både lycklig och matt när kvällen kommer.

Vattumannen 20/1-18/2

Just den här dagen vill du bevisa för dig själv att du inte har fel när det kommer till människokännedom. En person som står dig nära gör dig besviken och nu försöker du vända hans/hennes svek till något bra istället.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir härligt avslappnad. Du gör inte särskilt mycket den här onsdagen, men ändå är du produktiv. Du arbetar med små medel och det är mer effektivt än när du stressar. Kvällen kan bjuda på romantik.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons