Torsdag 25/6

24 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är på strålande gott humör den här torsdagen. Det finns så mycket du vill hinna med, och som tur är finns det både drivkraft och energi nog att orka i ditt horoskop idag. Kvällen ser social och mysig ut. Kanske gör du av med lite för mycket pengar.

Oxen 20/4-20/5

Under den här torsdagen är du ovanligt kreativ och effektiv på samma gång. Du lyckas med att få jobbet att fungera smidig även om det är saker som du aldrig pröva på tidigare. Kvällen ser ut att bjuda på en rolig överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig och annorlunda torsdagen där ditt främsta intresse och kan hjälpa dig i arbetet. Du inser att du har kunskaper som kommer till nytta i ett sammanhang som inte alls har med din hobby att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Idag ska du se upp med skvaller. Risken är stor att någon pratar bakom din rygg och det leder till att ett rykte uppstår. Du blir både arg och besviken när du får höra vad som hänt, men egentligen är du inte så förvånad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir innovativ och annorlunda. Du testar på nya sätt att arbeta och genom att vara fantasifull lyckas du prestera bättre än vanligt. En kollega visar sin beundran för ditt sätt att jobba. Han eller hon tycker du är fantastisk.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir irriterad på en bekant eller vän som beter sig en smula nedvärderande mot dig. Du är trött på att han/hon inte respekterar din kunskap utan hela tiden måste anmärka på det du gör. Säg ifrån på skarpen och visa att du menar allvar.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen handlar om att ta egna initiativ och att inte vara rädd för att visa vad du känner. När det kommer till känslor kan du ibland bli lite blyg och gömma dig bakom en korrekt mask istället för att var öppen med det du tycker.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på hårt arbete och en del irritation. Dent handlar främst om en kollega som ständigt lyckas med att gå dig på nerverna. Under dagen får du möjlighet att visa framfötterna i ett lite udda sammanhang.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir överraskad av hur långt en vän är villig att gå för att du ska trivas. Du har alltid sett er två som ytliga bekanta snarare än som riktiga vänner, men idag bevisar hon att ni faktiskt har en djupare relation .

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir en blandad upplevelse. Du har roligt samtidigt som du sliter otroligt hårt. Du träffar människor som inspirerar dig i alla möjliga åldrar och det hjälper dig när du ska sätta nya mål. På kvällen får du en överraskande nyhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir småtråkig men kvällen blir mysig. På dagen är det hårt arbete och hög koncentration som gäller. På kvällen kan du slappna av med hemma mys och skvaller. Du lär dig en hel del matnyttigt den här torsdagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lugn och behaglig. Oavsett om du är ledig eller arbetar så ligger fokus på att slappa och ha det skönt. Under dagen möter du massor av människor i olika sammanhang och du får nya fina vänner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons