Fredag 26/6

25 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen bjuder på en hel del lek och improvisation. Det finns nöjen och harmoni över den här dagen. Som singel kan du upplevas som extra flirtig. Du tycker att det är roligt att ge och få komplimanger.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att styra upp och organisera. Det blir en intensiv dag där du lägger fokus på jobbet eller på olika projekt som du dragit igång. På kvällen orkar du knappast vara särskilt social. Du vill bara sova ut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir roliga och varierande. På jobbet är det mycket rutin som gäller. Du har ökat ansvar den här perioden och det kan ibland bli lite tungt. Under kvällen träffar du gärna vänner i olika sociala sammanhang.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på kanske inte på några överraskningar, men den blir ändå bra. Under den här dagen lyckas du få alla siffror att stämma och du är väldigt nöjd över din prestation. Kvällen blir lagom familjär och mysig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är mycket känslor i ditt tecken just nu. Kanske är du nykär, eller på väg att bli förälskad. Du är lycklig och bubblande samtidigt som du känner dig lite osäker och söker mycket bekräftelse. Som Lejon vill du ha uppmärksamhet.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen handlar om att vara rationell och att ta en sak i taget. Dina största talanger ligger i ditt tålamod och din förmåga att arbeta praktiskt. Under dagen möter du nya människor som du ska hjälpa och styra upp.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant dag där fokus ligger på att utveckla en idé som du har. Ibland tappar du tålamodet och då struntar du i allt. Här gäller det att nöta på även om det känns lite motigt. Du kommer att få framgång om du inte ger upp.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara praktisk och kunna prioritera. Din envishet hjälper dig när du stöter på hinder och får dig att driva igenom din vilja i olika sammanhang. Under dagen kan ett rykte uppstå som enbart är baserat på skvaller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt glad och framåt just nu. Din charm öppnar oväntat många dörrar. Var inte rädd för att ta för dig i olika sammanhang. Under dagen får du chansen att göra lite reklam för dig själv och det upplever som både utmanade och roligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen satsar du på att utveckla dig själv så mycket som möjligt. Du vill känna att det händer saker med din karriär och du är villig att lägga mycket tid på att bli bättre på det du gör. Kvällen blir överraskande trevlig .

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du på väldigt gott humör. Du får en bra dag och en ännu bättre kväll. Under dagen möter du en person som både inspirerar dig och får dig att tänka på framtiden. Kvällen blir mysig och ganska händelselös.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en intensiv dag att se framåt. Det verkar som du förbereder dig inför en resa eller något liknande. Under dagen finns det en risk att du irriterar dig på små saker alldeles i onödan. Se upp så du inte låter din frustration gå ut över fel personer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons