Lördag 27/6

26 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en annorlunda lördag där du tvingas att reflektera över en hel del saker i ditt liv. Du har insett att det finns personer som du bör tala med och som du bör får ett avslut med innan du kan gå vidare med ditt liv.

Oxen 20/4-20/5

Den här lördagen blir lugn och behaglig. Du vaknar utsövd för en gångs skull och du känner att du faktiskt har tid att ta hand om dig själv. Under dagen träffar du gärna vänner eller bara ägnar dig åt en hobby. Kvällen blir rätt så festlig och den bjuder på en hel del prat och skratt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du funderar mycket den här lördagen. Det handlar om ett val som du står inför och som du vill göra samtidigt som du är rädd för de konsekvenser som ditt val kan få. Under kvällen får du flera goda råd från en vän som varit i din sits.

Kräftan 21/6-22/7

Månen gör dig ovanligt kreativ den här perioden, men den bidrar också till ökad känslighet. Du har lätt både för skratt och för tårar just nu så undvik att utsätta dig för situationer där dina känslor triggas.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här lördagen blir både inspirerande och rolig. Du möter många olika människor och du lär dig en massa nya saker. Här gäller det att vara öppen för allt det nya så lämna dina fördomar hemma. Kvällen kan bjuda på romantik för nyförälskade Lejon.

Jungfru 23/8-22/9

Den här lördagen möter du flera olika sanningar från olika personer. Det kan bli förvirrande, samtidigt som du tycker det är lite roligt att leka detektiv och klura ut vad det är som är fakta och vad som är subjektiv uppfattning.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska trist lördag. Du står mellan olika aktiviteter och du känner lite håglös så du orkar inte sätt igång någonting. Under dagen kan en fråga som rör ekonomi tas upp av en släkting eller av din partner.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen blir rolig och den verkar främst fokusera på utomhus aktiviteter. Det blir en inspirerande men uttröttande dag. Du rör på dig en hel del och du får möjlighet att testa dina gränser inom ett nytt område. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här lördagen är du på strålande gott humör. Solen skänker ditt tecken massor av välförtjänt energi. Du mår helt enkelt toppen. Under dagen och kvällen har du möjlighet att träffa nya inspirerande människor.

Stenbocken 22/12-19/1

Början av dagen blir rolig med tuff. Du har en förmåga att charma dina medmänniskor och du lyckas få många nya vänner den här perioden. Idag ska du inte vara rädd för att vara extra modig i ett socialt sammanhang.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir ganska långtråkig, men samtidigt får du möjlighet att se nya saker. Du kanske åker bil en längre sträcka eller så upplever du ett miljöbyte på din arbetsplats. Kvällen blir härligt familjär. Du träffar någon som du inte sett på ett tag.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du väldigt rationell och det är bra eftersom du befinner dig i en rätt så absurd situation. Så länge du litar på dina känslor samtidigt som du låter förnuftet styra så kan du klara vad som helst. Det finns mycket positiva influenser i ditt tecken just nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons