Måndag 29/6

28 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en bra och kreativ dag där du får testa din fantasi och din förmåga att se bortom det invanda och vardagliga. Du utvecklas i din förmåga att kommunicera med olika typer av människor och hålla sammalet på en neutralt vänskaplig nivå.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir intensiv på ett bra sätt. Du tvingar dig själv att arbeta hårt, samtidigt som du har roligt. Den här dagen får du höra spännande historier om olika människor och deras öden berör dig djupare än du trodde var möjligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här måndagen är du produktiv och målmedveten. Det finns så mycket som du vill få gjort, samtidigt vet du att om du inte strukturerar upp din tid å kommer det bara bli kaos av allt. Det är ett inflytande från jord som gör dig så här praktisk.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på gott humör och du lyser upp vardagen med ditt strålande leende och din omtänksamhet. Har du semester så tar du det lugnt och vilar upp dig. Är du på jobbet så håller du ett så lågt tempo som du kan hålla utan att få dåligt samvete.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig och lite annorlunda. Du möter en person som charmar dig totalt idag. Det verkar vara en säljare av något slag så se upp så du inte investerar i något som du inte vill ha. Just nu blir du lätt attraherad.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra inledning på veckan. Solen skänker ditt tecken energi och du går in med liv och lust i allt som du tar dig för. Under dagen upptäcker du en hemlighet som en yngre person har för dig. Du brottas med hur du ska hantera den information som du snavat över.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en utvecklande och rolig måndag. Det verkar som om du går en utbildning av något slag eller så lär du dig nya områden på jobbet. Under dagen får du beröm av en chef. Hans/hennes ord värmer mer än du vill erkänna för dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir varierande men stressig. Du känner att det vilar en hel del ansvar på dina axlar samtidigt som du har svårt att koncentrera dig på det du ska göra. Du har så mycket som du måste funder över och ta ställning till på det personlig planet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns humor och en härlig glädje i ditt horoskop just nu. Eftersom du så gärna vill hinna med massor av saker så blir du lite av en tidsoptimist och det gör att dagen kan bli stressig. Försök att prioritera det som är roligast.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att aktivera dig idag. Du känner dig trött och sliten efter en lång helg och vill helst bara ta det lugnt. Underdagen blir överraskad av ditt eget mod. Det handlar om en situation där du trodde att du skulle backa, men nu vågar du istället säga vad du egentligen känner.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du ovanligt flexibel och det utnyttjar gärna din omgivning till sin fördel. Det är inte ofta som du agerar ja sägare och när du gör det så gäller det för dina nära och kära att passa på. Själv tycker du det är skönt att följa med strömmen och låta någon annan ta beslut.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir intensiv på ett bra sätt. Du har en större förändring på gång i ditt liv och det gör att du fokuserar mycket på dig själv och dina egna behov. En släkting eller vän känner sig försummad av dig idag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons