Tisdag 30/6

29 jun, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir en intensiv dag där du måste försvara dina åsikter gång på gång. Här gäller det att ha tålamod och förmågan att förklara vad det är du menar på ett pedagogiskt sätt. Kvällen blir lugnare, då kan du slappna av och vara dig själv.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen avvaktar du ett besked av något slag. Det är inget som är direkt avgörande för din framtid, men det är viktigt att får den här informationen för att du ska kunna fatta rätt beslut vid rätt tillfälle.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen får du chansen att bevisa för en vän att du verkligen är att lita på. Genom att finnas där för honom/henne när han/hon verkligen behöver dig så kommer du att fördjupa er vänskap och ta den till nya dimensioner.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra tisdag där du producerar en hel del och är effektiv men kreativ på samma gång. Under dagen kan en kollega fälla en del vassa kommentarer. Bry dig inte om henne, hon är bara avundsjuk på din skicklighet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om tålamod. Solen ger ditt tecken energi, men tålamodet är något som du måste söka djupt inom dig själv för att få fram. Det handlar om en yngre släkting eller kollega som tenderar att gå dig på nerverna.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir inte så effektiv som du skulle önska. Du är in i själen trött och du har svårt att fokusera dig på jobbet. Är du ledig så kan du unna dig långa pauser i arbetet och ägna dig saker som verkligen intresserar dig istället.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt intresserad av ett smaskigt skvaller som du har hört antydas, men som du inte vet om det är sant eller inte. Du forskar lite diskret i saken och kommer fram till att även om sanningen inte är lika häftig som skvallret antyder så finns det en hel del spännande saker att höra.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen blir lätt förvirrande. Du blandar ihop saker som du borde hålla isär och resultatet blir ett milt kaos. Här gäller det att be en äldre och mer erfaren kollega om hjälp. Svälj stoltheten och lär dig av ditt misstag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen är det bra om du håller hårt i dina pengar. Ditt horoskop antyder att du gör av med alldeles för mycket just nu och det mesta är impulsshopping av saker som du varken har råd med eller behöver.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en överraskande rolig tisdag. Du tror att du ska ta det lugnt och vila, men en kollega eller vän drar dig med ut på äventyr. Du möter personer som du känner att du saknat. Du blir förvånad över hur starka dina känslor är.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen lovar en hel del arbete så se till att komma till jobbet utvilad. Har du semester så har du troligtvis sett till att den här dagen är fullbokad. Oavsett om du arbetar eller är ledig behöver du energi för att orka med.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill gärna bevisa för dina vänner att du kan vara både självständigt och en smula egoistisk. Det är sällan du tänker på dina egna behov, men den här sommaren har du lovat dig själv att sätta dig själv i första rummet, i alla fall ibland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons