Torsdag 2/7

01 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen är du ovanligt motiverad. Uranus hjälper dig att sätta både små och stora mål. Här gäller det att skriva ned dina idéer så du inte glömmer bort dem. Under kvällen myser du gärna med vänner eller familjen.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att våga ta nya initiativ i olika sammanhang. Var inte rädd för att sticka ut. Du är unik så det är bättre att du visar det än att du försöker smälta in. Kvällen handlar till stor del om tråkiga måsten men också om en del roliga nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lugn inledning på torsdagen. Du tycker att du har läget under kontroll under förmiddagen. Men sedan, under eftermiddagen kommer det in nya arbeten eller måsten och du blir väldigt stressad. Här gäller det att vara flexibel.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu kan du bli irriterad på en vän för att han/hon är så nyfiken av sig. Egentligen handlar det om att du inte vill avslöja vissa saker om dig själv, och risken är stor att du råkar försäga dig när han/hon ställer så många frågor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en lojal vän och en trogen kollega. Oftast finns du där för de människor som du bryr dig om, men idag är du helt ut och cyklar. Du är ouppmärksam och det gör att du kläcker ut dig helt fel saker vid helt fel tillfällen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att visa mod inför en person som tror att du är feg. Du måste tvinga dig själv att vara så här öppen eftersom du oftast håller dig lite privat. Nu inser du att om ni ska kunna fördjupa er relation så är det dags för dig att visa mer av dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lugn och skön torsdag där fokus ligger på detaljer snarare än på det stora sammanhanget. Du får pyssla utan att någon stör dig och du älskar att kunna få utveckla dina kreativa idéer i lugn och ro.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra och produktiv torsdag. Oavsett om du har semester eller arbetar så ser du till att få saker gjorda. Det är inte ofta du har orken bara n att driva så här många olika projekt. Kvällen handlar om att te till vara på en möjlighet som du erbjuds.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ovanligt social även för en Skytt. Just nu avskyr du att behöva vara ensam. Om du inte har folk omkring dig så vantrivs du. Under dagen får du möjlighet att stifta en ny intressant bekantskap. Kvällen bjuder kanske på en middag eller en fest.

Stenbocken 22/12-19/1

Din envishet kan leda dig rätt den här dagen. Du är övertygad om att du har rätt och du tvingar din vän att försöka något som han/hon tycker är en smula otäckt vilket visar sig vara en riktig vinstlott. Din vän växer sig starkar och du blir en riktigt stolt hönsmamma.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är det din vilja som får dig att klara av det du förutsätter dig att göra. Kroppen är matt och du orkar egentligen ingenting, men tack vare inflytande från jord så får du en envishet som kan försätta berg.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir stressig men rolig. Det finns så mycket som du vill hinna med och du stressar från ett åtagande till ett annat. Under dagen får du möjlighet att pröva några nya idéer som du fått. Om det är helt lyckat kommer tiden att utvisa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons