Lördag 11/7

01 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att vara på rätt plats vid rätt tillfälle, det kanske låter enkelt, men det är mer komplicerat än du tror. Du har en förmåga att hela tiden sikta förbi målet och det ställer till besvär för dig.

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du på väldigt gott humör. Du njuter av dagen och du skämmer gärna bort din familj med både extra kärlek och omtanke. Under kvällen är det god mat, skvaller och trevligt sällskap som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Din envishet är inte särskilt legendarisk. Du brukar tendera att ge upp redan innan du börjat, men idag så visar du prov på stenhård vilja och en enorm tilltro till dig själv. Du kommer att lyckas med det du förutsatt dig att göra, men det bli en utmattande dag.

Kräftan 21/6-22/7

Det är mycket frågor kring pengar just nu. Du funderar en hel del på om den investering som du vill göra faktiskt är värd det den kostar. Här är det bra att ventilera dina tankar med en vän som är mer insatt i ämnet än vad du är.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen umgås du gärna med yngre personer och djur. Du trivs bäst med lek och spontanitet. Att sitt och sörpla kaffe och skvallra är inget för dig. Kvällen kan bjuda på romantik om du vill, du har mer än en beundrare just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra lördag där fokus ligger på välbefinnande och lättja. Det är inte ofta som du unnar dig riktigt lata dagar, men just nu tycker du att du är värd att få slappa. En kompis söker upp dig för att pressa dig på information om en person som han/hon är intresserad av.

Vågen 23/9-22/10

Vad du än gör idag så ska du inte visa vad du känner när en bekant sårar dig. Håll god min i elakt spel och tänk på att din stund snart kommer. Under dagen möter du flera personer som försöker sälja på dig saker som du inte behöver.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en riktigt bra lördag där du får möjlighet att prova din kreativitet i olika sammanhang. Din skapandelust är väldigt stor och du vill gärna ge uttryck till dina tankar och känslor. Under kvällen får du en fin komplimang från en nära vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra lördag där du fokuserar på dig själv och dina behov. Har du möjlighet så sticker du iväg ett par timmar och hänger med en vän. På kvällen är det god mat och trevligt sällskap som gäller, se bara till att inte låta dina privata känslor ta överhanden i ett offentligt sammanhang.

Stenbocken 22/12-19/1

Du lägger mycket tid på dig själv just nu och det är bra men glöm inte bort en vän som kan behöva din uppmuntran och ditt stöd. Under kvällen får du möjlighet att träffa en person som det att fladdra lite extra i magen på dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir besviken på att du inte kan få vara för dig själv idag utan tvingas att vara social. Egentligen skulle du vilja sitta och fundera över vissa bitar i ditt liv, men just nu finns det ingen möjlighet till den typen av privattid.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska långtråkig lördag, mycket för att du väljer att låta den vara långtråkig. Många av dina vänner vill dra med dig på aktiviteter, men du vill hellre stanna hemma och ta det lugnt. Du behöver vila upp dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons