Fredag 3/6

02 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om ett val som du stå inför. Det blir en jobbig, men också rolig dag eftersom du känner dig nöjd med att du äntligen har kommit till skott beträffande det här valet. På kvällen vill du gärna fira din personliga framgång.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir intensiv och jobbig. Du vill pressa in så mycket som möjligt på ett begränsat antal timmar. Försök att hålla din ambition i schack så att du inte tar dig vatten över huvudet. Kvällen ser trevlig och social ut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra fredag även om det periodvis är stressig. Är du ledig från jobbet kan det finnas en släkting eller granne som går dig lite på nerverna. Det bästa är att hålla sig borta från personen ifråga.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du lyckas med både ett och annat tack vare att du har sådan tur just nu. Varje gång du tänjer på gränserna lyckas du få oddsen på din sida. Under kvällen får du goda nyheter från en nyförälskad vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att komma överrens med en kollega eller en chef. Oavsett om du är ledig eller jobbar så tvingas du prata med personen ifråga och det stör dig. Låt inte ditt agg mot den här personen förstöra en för övrigt riktigt bra dag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en riktig party pingla idag. Oavsett vad du gör under dagen så lyckas du hålla energin uppe fram till kvällen. Går du ut eller på fest så kommer du garanterat vara kvällens medelpunkt. Är du hemma är du social med telefonen eller datorn.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen är du ganska oberäknelig. Pluto har ställt sig i en obekväm position i förhållande till ditt tecken och det påverkar både ditt humör och din vilja. Din familj eller dina kollegor kan uppleva dig om en smula nyckfull.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är det bra om du lyssna noga på ett råd som du får. Det kan betyda skillnaden mellan vinst och förlust i ett visst sammanhang. Kvällen ser ovanligt social ut. Du verkar vara bortbjuden på fest eller middag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är arg på att du inte får som du vill i ett visst sammanhang. Tänk på att det är kriget som ska vinnas inte den enstaka striden. Ibland är det bättre att ge efter i en kamp för att på sikt kunna uppnå ett mer långsiktigt mål.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu känner du dig lite underlägsen en vän. Hur bra ni än trivs tillsammans så blir det alltid lite av en tävling mellan er och just nu ser du dig själv som förloraren. Upp med hakan, du kommer att märka att du misstolkat situationen till din egen nackdel.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött på ditt arbete just nu. Har du inte semester så är det mer än segt. Är du ledig så ska du undvika att ta samtal eller att åka in till jobbet bara för att. Du behöver få lite perspektiv på vardagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig fredag. Du blir uppvaktad på ett sätt som både skrämmer dig och charmar dig. Du är inte van vid den här typen av uppmärksamhet och du vet inte hur du ska hantera det på ett bra sätt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons