Lördag 4/7

03 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen kretsar kring pengar på ett eller annat sätt. Det blir livliga diskussioner den här dagen och du får räkna med att din åsikt blir ifrågasatt. Det bästa är om du kan få till en kompromiss som får alla nöjda.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ovanligt lättjefull. Du orkar inte engagera dig så mycket utan tar dagen lite som den kommer. Har du möjlighet är du utomhus så mycket som möjligt, gärna nära vatten. Kvällen kan bjuda på romantik.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt driven just nu och det märks på alla projekt som du påbörjar. Tyvärr får du en hel del av din energi från Mars och då blir du sämre på att fullfölja det som du dragit igång. Kvällen handlar om att lyssna och lära.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt försiktig med att uttrycka dina åsikter idag. Eftersom du lärt dig den hårda vägen att ord kan omtolkas och förvridas så försöker du hålla en låg profil. Kvällen blir härligt överraskande. Du får nyheter som du inte förväntat dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här lördagen så är du på gång att få igenom din vilja i ett visst projekt. Du har slitit länge för den här framgången så du anser att du verkligen är värd den. Kvällen blir lugn och harmonisk. Du njuter av att slappa.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu har du en hel del konflikter i hemmet och du tenderar att sopa dem under mattan. Det hade varit bättre om du tog tjuren vid hornen och redda ut den här missämjan innan semestrarna börjar.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en mildhet och ett lugn över ditt tecken just nu. Du har länge kämpat emot dina känslor i en viss fråga, men nu är du bestämt dig så känner du att du äntligen kan luta dig tillbaka och låta saker ha sin gång.

Skorpionen 23/10-21-11

Du njuter av den här lördagen trots att den är rätt så aktiv. Du är utomhus stora delar av dagen och du suger åt dig av solenergin. En vän vill att du råda henne i en knivig fråga. Problemet är att det här dilemmat borde hon reda ut på egen hand.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra och lagom aktiv dag. Du har äntligen släppt ett gammalt gräl och nu känner du att du kan gå vidare. Visst finns det känslor kvar, men det är något du kan leva med. Du har insett att du faktiskt kan få en andra chans.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir varierande på ett bra sätt. Du stärker gamla vänskaper och lär känna nya personer. Det finns lite drama den här dagen, men det kretsar kring dig snarare än att det involverar dig direkt. På kvällen är det god mat och trevligt sällskap som gäller.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt motiverad bär det gäller en resa som du ska göra. Dagen kretsar mycket kring att planera och eventuellt att packa. Du känner att du äntligen börjar få kontroll över ditt liv och att du påverkar din framtid själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra och innehållsrik lördag även om den börjar med ett mindre gräl. Ditt tålamod är inte på topp just nu och risken är stor att du säger saker som du kommer att ångra senare. Räkna till tio när du känner att du börjar bli arg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons