Söndag 5/7

04 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra söndag eftersom du får möjlighet att göra saker som kanske inte är så roliga men som är nödvändiga och det ger dig en skön känsla av vara nyttig. Kvällen bjuder på bra samtal med en god vän.

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att få andra personer i din närhet att må bra Genom att visa extra omtanke lyckas du få nästan alla du umgås med på riktigt bra humör. Kvällen blir lugn och avkopplande. Du njuter av att få vara lat för en gångs skull.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu har du svårt att bestämma dig för vem eller vad som är viktigast för dig. Din ambivalens kommer från Vågens tecken och den kommer att påverka stora delar av den här dagen. Tänk på att din tvekan kan göra människor som du bryr dig om besvikna.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du inte får saker gjorda just nu. Du startar gärna i gång med olika projekt, men sedan avtar din entusiasm och många saker blir liggande ofärdiga. Det handlar mest om att du inte har så mycket energi och drivkraft som du tror att du har.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på flera roliga överraskningar. Du får en ovanligt bra dag och har du ett förhållande kan dagen till och med bjuda på en och annan kärleksförklaring. Kvällen handlar om att samla tankarna iför ett beslut som du måste fatta.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här söndagen är du väldigt aktiv. Det verkar röra sig främst om utomhus aktiviteter. Det kan röra sig om en resa av något slag för ditt horoskop visar på nya upplevelser och annorlunda miljöer. Det blir en spännande dag.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen bjuder på roliga upplevelser och många skratt. Du slappnar av tillsammans med goda vänner och du njuter av uppmärksamhet från olika håll. Genom att vara öppen och glad vinner du många personers hjärtan den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Just den här söndagen är lite speciell. Du möter en person som betyder mycket för dig och du lyckas få honom/henne att se på dig med nya ögon. För är det viktigt med en andra chans när det gäller just den här personen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara aktiv utan att driva sig själv för hårt. Det måste bli en bra balans för din del. En vän har en förmåga att göra av med alldeles för mycket pengar, men du vet inte hur du ska kunna ta upp ämnet med honom/henne

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir ganska långtråkig på ett bra sätt. Du är utmattad efter en intensiv vecka och du tycker det är skönt att bara få ta det lugnt. En person tar kontakt med dig och kommer med ett förslag som gör dig förvånad.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du mer aktiv än vanligt. Mars ger ditt horoskop välbehövd energi och du orkar hålla ett ganska högt tempo även om det är varmt. Du drar dig för en konfrontera en vän som du vet att ljugit för dig. Du vill egentligen inte ha reda på sanningen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här söndagen har du svårt att släppa taget om ett problem som tynger ned dig. Du tycker att den här typen av situation som du hamnat i är svår att hantera. Egentligen skulle du bara behöva få vara ifred och tänka igenom hela läget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons