måndag 6/7

05 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att medla i konflikt mellan två vänner. Deras största problem är att de pratar förbi varandra snarare än med varandra och det måste du försöka ändra på. Under dagen får du möjlighet att spara rejält med pengar.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en effektiv dag där du lyckas få mycket gjort utan att stressa. Det finns ett lugn och en harmoni över ditt tecken just nu. Under dagen möter du flera personer som har svårt att hantera press och det går delvis ut över dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en harmoni och ett välförtjänt lugn över ditt horoskop. Du känner ingen stress alls utan tar dagarna lite som de kommer. Är du ledig så befinner du dig gärna utomhus om vädret tillåter. Du suger i dig av den positiva sommarenergin och laddar upp dina batterier.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att våga fatta beslut och om att driva igenom en plan. Det kan vara rätt så svårt att få med människor på ditt sätt att tänka så det gäller att vara väldigt motiverande. Din drivkraft är din ambition.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här måndagen blir du lätt uppretad för småsaker. Du har mycket nervös och lättänd energi i ditt horoskop vilket blir jobbigt att hantera om du inte kan kanalisera ut den i något kreativt istället för i negativa känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du överdriver iblaand och det kan försätta dig i en pinsam situation när sanningen väl kommer fram. Dagen blir kanske inte så lovande som du hoppats på, men den bjuder i alla fall på några gyllene ögonblick.

Vågen 23/9-22/10

Du är rädd att göra en vän besviken så du tackar ja till något som du helst hade tackat nej till. Resultatet är att du deltar halvhjärtat och det sårar din vän mer än om du hade sagt nej från början. Ibland är det bättre att vara ärlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en fartfylld måndag där saker och ting ställs på sin spets när du tvingas att konfrontera en granne eller kollega om ett misstag som han gjort. Räkna med en livlig diskussion. Det finns en risk att din kollega går in i försvarsställning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på många möjligheter, det gäller bara för dig att se vad det är som erbjuds. Under dagen har du chansen att visa vad du går i ett sammanhang som rör sport eller något liknande.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir rätt så passiv. Du är trött och vill helst bara vara inne och kura. En vän lyckas till slut dra med dig ut och det visar sig bli riktigt roligt. Under kvällen drabbas du av dåligt samvete för något som du glömt.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du mer aktiv än vanligt. Du har flera projekt som du måste ro i land innan du kan ta sommarlov. Under eftermiddagen möter du en vän som mer än gärna vill hänga med dig, frågan är om du har tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Se upp så du inte gör av med för mycket pengar den här måndagen. Du slösar gärna på onödig lyx och då främst på dig själv. Följ ett råd som en vän ger dig, du kommer att vinna en hel del fördelar om du tänker om i ett visst sammanhang.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons