Tisdag 7/7

06 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen tar du det lugnt och njuter av att slippa fundera så mycket. Det blir en skön dag där du främst spenderar din tid med familjen. En vän vill ha ett råd av dig som rör pengar och hennes personliga ekonomi.

Oxen 20/4-20/5

Du vet hur du ska lägga upp din dag och det gör att du är effektiv. Du tycker det är roligt att skapa ordning och reda. En kollega eller vän fäller en onödig kommentar som du stör dig på. Här gäller det att säga ifrån.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen är det bra om du lyssnar för då kommer du att lära dig en hel del. Tvillingarna är ganska förtjusta i att höra sin egen röst och därför så kan du lätt glömma bort at du faktiskt ska ta till dig någon annans kunskaper idag.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir kanske inte så effektiv som du hoppats på. Men du hinner med en del mindre projekt och det är du nöjd med. Under dagen finns det möjlighet att utveckla en idé som du har. En vän ställer gärna upp och hjälper dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns massor av kreativitet och lekfullhet i ditt tecken just nu. Du tycker det är kul att busa runt och överraska dina vänner. Under dagen kan du få en gåva i form av en present eller bara en väldigt kärleksfull komplimang.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska rakt på just nu och det är både bra och dåligt. Det är bra att du vet vad du vill och att du har en klar målbild, men det är mindre bra att du kör med människor omkring dig för att lyckas med dina idéer.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder kanske inte på mycket sol och bad, men det blir en trevlig dag utomhus där fokus ligger på att ha kul och att slappna av. Om du fortfarande jobbar så är det en lättsam stämning på arbetet. Du njuter av att makligt tempo med ganska få krav på dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här tisdagen tar du tag i projekt som rör arbetet oavsett om du är ledig eller jobbar. Det handlar om att du har svårt att helt släppa kontrollen ens när du har semester. Kvällen bjuder på en rolig överraskning

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen blir lagom aktiv. Du ser till at röra på dig en hel del istället för att vara inne och slöa. Under dagen möter du personer från förr och det blir en ganska jobbig situation. Ibland är det bra om du kan släppa taget och gå vidare.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en person i din närhet som saknar dig oerhört mycket fast du inte har hört av honom/henne på länge. Du kommer att märka det när ni träffas av en slump idag. Då får du klara signaler om att den här personen inte tänker släppa dig igen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du mår som bäst när du får vara i centrum för all aktivitet. Som en liten spindel i nätet lyckas du hålla allt flytande på jobbet. Är du ledig är du gärna med och organiserar något större evenemang. Du vill ha något att göra även om du har semester.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra även om den inte blir så aktiv som du tänkt dig Du tar det lugnt och unnar dig själv mycket vila, god mat och sömn. Under dagen får du nys om ett saftigt skvaller som du gärna vill dela med dig av.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons