Onsdag 8/7

07 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen bjuder på en hel del hårt arbete och det gör att du hela tiden får tänka på annat än det som verkligen bekymrar dig. På ett sätt kanske det är klokt eftersom ibland bearbetar man bekymmer bättre när man inte grubblar över dem.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig och lite annorlunda onsdag där du får friheten att var väldigt kreativ. Du imponerar både med dina kunskaper och med ditt sätt att strukturera upp det arbete som du gör. Kvällen bjuder på härligt hemmamys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lärorik onsdag där du utvecklar en massa olika idéer som du har. Det kan handla om jobbet eller så kan det röra en hobby eller hemmet. Oavsett så känner du att du får mycket gjort och du är nöjd med de resultat som du uppnår.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen blir den dag den här veckan som du gör av med mest pengar. Det kan röra sig om en investering, men det kan lika gärna vara att du bara slösar bort utan att fundera så mycket över det. Kvällen blir överraskande social.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen är det bra om du vågar säga ifrån minst en eller två gånger till en person som har svårt att acceptera ett nej. Du Brukar inte ha några problem med att vara bestämd, men nu när du påverkas av Vågens tecken så blir du väldigt velig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att egna initiativ. Du har förutsättningarna att lyckas i olika sammanhang, men bara om du själv bjuder till. Kvällen blir lugn och harmonisk. Du får möjlighet att fundera över ditt liv utan att bli avbruten.

Vågen 23/9-22/10

En konflikt på jobbet eller bland dina vänner blossar upp den här onsdagen. Som vanligt vill du hålla dig neutral, men frågan är om det går så bra. Du måste inse att ibland har man inget annat val än att välja sida.

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen drabbas du av dåligt samvete för att du har glömt en namnsdag eller födelsedag. Du inser att du inte kan reparera skadan helt, men du kan försöka att kompensera din vän genom att göra något speciellt för henne.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en produktiv och rolig onsdag där du lyckas få igenom en mängd beslut som du fattat. Din entusiasm är smittande och få människor kan motstå din charm när du sätter den sidan till. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska långtråkig onsdag. Du har planer som av någon anledning ställs in och sedan saknar du fantasi att hitta på något. Mitt i allt det tråkiga dyker det upp en vän antingen som kommer på besök eller som skickar ett sms.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undrar en hel del över en chef som tycks ha svårt att fatta beslut just nu. Du fattar inte hur den här personen kan vara så högt uppsatt och velig på samma gång. Dagen handlar om att reda ut en röra som din chef ställt till med.

Fiskarna 19/2-20/3

Din nyfikenhet är din största drivkraft just nu. Du vill veta så mycket som möjligt om människor i din omgivning och du utnyttjar dina kontakter för att få ut information. Onsdagen bjuder på överraskande nyheter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons