Torsdag 9/7

08 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig och annorlunda torsdagen där allt vardagsbetonat sätts åt sidan för det lite mer äventyrliga. Har du familj är det här något som du delar med dem, annars är det kompisar som gäller idag.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen har du lite roliga uppdrag som lyfter upp en ganska tråkig vardag. Nyheter från en vän värmer ditt hjärta. Du är genuint glad att hon mår bra och att hon har hittat tillbaka till glädjen i sitt liv igen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att vara modig och våga stå för dina känslor. Du har ofta svårt att prata om vad du känner eftersom det får dig att känna dig utsatt. När du väl öppnar dig idag kommer du att märka att din sårbarhet blir din styrka.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen tar många bra initiativ. Det finns en driftighet och en vilja att lyckas som styrs av bland annat Mars. Du får ökad energi och du orkar inte bara sätta tydliga mål, du orkar driva igenom dem också.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen bjuder på hårt arbete och bra resultat. Du blir nöjd med det du åstadkommer den här dagen. Genom att kombinera din kreativitet med viljan att slutföra dina projekt lyckas du få det bästa av två världar.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir mycket diskussioner om pengar den här dagen. Plötsligt känns det som att din ekonomi är ohållbar. Här gäller det att fundera långsiktigt och inte rusa in i något som du inte klarar av just nu. Planering i A och O i det här fallet.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen tar du upp ett känsligt ämne med en vän. Det handlar om något som irriterar dig och därför infekterar er vänskap. Här gäller det att vara ärlig och finkänslig på samma gång. Kvällen blir lustfylld och lite för sen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen lyssnar du gärna på en väns berättelser. Du tycker om att höra vad den här personen har upplevt och du njuter av entusiasmen hos din vän. Dagen kan även bjuda på utomhusaktiviteter och en liten utflykt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen avvaktar du ett beslut som en familjemedlem ska fälla. Det blir en ganska nervkittlande väntan eftersom du inte har någon aning åt vilket håll det lutar. Under kvällen får du ett positivt besked.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en förtrollande dag där du har roligt och lär känna nya vänner. Du känner att du faktiskt börjar intressera dig lite mer för de här personerna och vad som ligger bakom deras sätt att tänka. Det blir en utmaning att förstå till fullo.

Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen tar du flera bra initiativ. Du njuter av att få uppgifter klara utan att någon hänger över dig och stressar dig. Möjligtvis kan det vara att du bekymrar dig lite över en vän eller yngre släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen möter du en person som gör dig glad på riktigt. Du känner att omtänksamheten hos den här människan är riktig och inte påklistrad. Det blir en bra dag som andas sommar och kanske lite romantik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons