Fredag 10/7

09 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att vara bestämd. Vanligtvis finns det järnvilja i ditt tecken, men just du så dämpas den av inflytande från luft. Du blir mer förvirrad och har svårare att besluta om både viktiga och mindre väsentliga saker.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att fokusera på rätt saker. Om du arbetar finns det en risk att en kollega går dig på nerverna och då orkar du inte riktigt ta itu med hans/hennes näsvishet. Under dagen närmar du dig ett beslut i en fråga som rör din framtid.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen är det bra om du försöker följa med strömmen. Du kommer att vinna många fördelar om du kompromissar i en fråga som inte är så viktig för dig som för din partner. Genom att visa att du kan vara medgörlig så vinner du åter igen hans/hennes hjärta.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en härlig fredag där tonvikten ligger på hälsa och motion. Det finns en person som ständigt invaderar dina tankar, kanske borde du ta tjuren vid hornen och helt enkelt ta kontakt med honom henne.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här fredagen ser du till att charma en vän som du inte sett på länge. Du vill att ni ska spendera mer tid tillsammans, men tyvärr kommer det ofta saker emellan. Det här blir er kväll och ni frossar i gamla minnen samtidigt som ni skapa ny minnen tillsammans.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du väldigt omedgörlig. Du envisas med att säga nej fast du egentligen vill säga ja. Mycket handlar om att du vill visa att du faktiskt har egen åsikt. Kvällen ser ut att bjuda på fest eller en trevlig middag.

Vågen 23/9-22/10

Du gör dig till ovän med en person som egentligen står dig nära. Han eller hon har svårt att acceptera att du är självständig och inte alltid går i ledband. Under dagen kan pengar bli det avgörande ämnet som ställer till bråk mellan er.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på hugget. Allt du tar i lyckas och du känner att det är din tur att få glänsa. Under dagen njuter du av det beröm som du får både från bekanta och från dina vänner. På kvällen vill du gärna träffa kompisar och ha kul. Du är på festhumör.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du väldigt ambivalent i dina känslor. Ena dagen är du säker på vad du vill och hur du ska driva igenom dina projekt medan nästa dag så tvekar du om du valt rätt. Här gäller det att inte vela för länge, fatta ett beslut, genom för det och var nöjd med dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Ditt största problem just nu är att du dagdrömmer för mycket. Du tror alltid att gräset är grönare på andra sidan staketet, men när du väl kommer dit så upptäcker du att det gräs du hade i din hage var det saftigaste. Den här missnöjdheten kommer från luft och är övergående.

Vattumannen 20/1/2

Fredagen blir härlig. Du slappnar av tillsammans med familj eller med vänner. Du försöker släppa allt grubbel som du har både när det gäller jobbet, kärleken och pengar. Det här blir din mysdag och den är som gjord för utomhusaktiviteter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite dagvill just nu är det är faktiskt bra. Det är först när du börjar glömma bort vilken dag och vilken tid det är så slappnar du av till fullo. Det här är en dag som passar till lite busigare aktiviteter så som badland, tivoli eller liknande saker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons