Söndag 12/7

11 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du undrar en hel del om en semesterplan som du har. På sätt och vis är det en galen, impulsiv idé som stämmer bra med din personlighet samtidigt vet du att den kostar alldeles för mycket så nu väger du för och nackdelar mot varandra.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra söndag där du fokuserar på att hinna med en del hemma. Som Oxe är hemmet din borg och du vill gärna hålla någorlunda ordning. Just nu är du inne i en period där du bonar in dig lite extra genom att fixa med inredningen i hemmet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du njuter av att träffa olika sorters människor i nya lite exotiska miljöer. Den här söndagen upplever du mycket nytt och du trivs med både miljöombytet och med de människor som du omger dig med. Kvällen bjuder på nya smaker och många skratt.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en härlig söndag . Du roar dig med sportliknande aktiviteter och du känner i hela kroppen att du mår bra av att komma ut och röra på dig. Under kvällen träffar du flera personer som hjälper dig att lösa ett problem som du har.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att komma överrens med en kollega eller bekant som hela tiden tycks trampa dig på tårna. Det handlar lite om en maktkamp mellan er och du blir irriterad på att han/hon alltid ska visa hur mycket bättre han/hon är än du.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen är som gjord för romantik. Du älskar känslan som du får i magen när du möter den person som är föremålet för dina heta känslor. Idag är det dags att våga ta er relation ett steg till. Kvällen blir mysig och väldigt sen.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du rasande för att du missat en unik chans. Du förstår inte hur du kunde vara så blind som du var. Det här är inget att älta, du kan inte påverka situationen så det är bara att finna sig i motgången och ta sig vidare.

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen försöker du motivera dig själv till en nystart, men det går så där. Du tycker att det är jobbigt att hela tiden driva på dig själv. Du är i behov av att slippa göra någonting. Ha du semester kan du helt enkelt bestämma dig för att bara slappa och ta det lugnt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under dagen är det bra om du lyssnar på andra för en gångs skull. Som Skytt vill du ofta gå din egen väg och du har svårt att kompromissa. Idag handlar det om att få en grupp att fungera och då får det egna intresset stå tillbaka lite för allas bästa.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är envis och vill inte visa att du bryr dig om en person som du är arg på. Det handlar om att du som Stenbock har svårt att släppa taget och gå vidare. Dina känslor är ofta väldigt starka och de försvinner inte så fort som du skulle önska att de gjorde.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig dag där fokus ligger på familjen och på att ha skoj. Lite nytta måste du hinna med, men du försöker att smita undan det mesta som har med arbete och vardag att göra. På kvällen lagar du gärna lite extra god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen blir ett kärt återseende av personer som du varit ifrån ett tag. Du blir glad av att äntligen kunna krama och prata med dina vänner igen. En konflikt på hemmaplan kan förstöra delar av kvällen om du tillåter den att göra det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons