Måndag 13/7

13 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir ovanligt lat för att vara en måndag. Oavsett om du arbetar eller är ledig så njuter du av att ta det lugnt och bara mysa. Du stressar inte mer än nödvändigt utan tar dagen lite som den kommer. Just nu är du en riktig livsnjutare.

Oxen 20/4-20/5

Det blir lite stressigt idag, men inte mer än att du klarar av det. Det viktigaste för dig den här måndagen är att du håller lite koll på din omgivning så att ingen i din närhet gör något väldigt obetänksamt. Just nu fungerar du som omvärldens lilla mamma.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar betydligt senare än du planerat och det kan orsaka stress. Du hade räknat med en lugn morgon där du får lägga upp dagen efter eget huvud men istället måste du skynda dig iväg och det gör att du får att saker lite som de kommer och improvisera på plats.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra måndag där fokus ligger på välbefinnande och utomhusvistelse. Om vädret inte tillåter en friluftsdag så försöker du i alla fall att ta vara på de små stunder av bra väder som kan tänkas dyka upp. Du suger energi från naturen och du laddar batterierna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

För dig handlar dagen om att motivera andra att göra sitt bästa. Ofta är du väldigt impulsiv och inte särskilt strukturerad vilket gör att du kan vara svår att samarbeta med. Idag är det viktigt att du visar en mer mogen och organiserad sida av dig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här måndagen driver du dig själv rätt så hårt. Oavsett om du är ledig eller arbetar så har du påbörjat projekt som du både vill och måste avsluta i rimlig tid. Du upptäcker under dagen att dina projekt är lite mer tidskrävande och omfattande än du tänkt dig från början.

Vågen 23/9-22/10

Dagen innehåller både skvaller och skratt. Det blir en lättsam måndag där du njuter av att slippa fundera så mycket utan kan vara lite impulsiv. Du är ovanligt kreativ just nu tacka vare Månens inflytande så utnyttja din skapandelust till något vettigt.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen handlar om att agera moget i en situation där du vill vara barnslig och hämndlysten. Någon har gjort dig illa och det enda du vill är att få den här personen att må lika dåligt som du har mått. Här gäller det att kunna gå vidare utan att orsaka mer smärta mellan er två.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder inte på särskilt många prövningar. Det blir istället en stillsam dag där du varken gör någonting eller bryr dig om något annat än nuet. En nära vän vill gärna umgås med dig just nu, men du känner att ni två har varit lite väl mycket med varandra den senaste tiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en vilja att irritera en viss person i ditt horoskop. Du och den här personen har en hat/kärleks relation till varandra vilket gör att ni har svårt att låta varandra vara samtidigt som ni ofta irriterar eller retar upp varandra när ni väl ses.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lugn och skön. Du njuter av att få tid att avsluta olika projekt. Under dagen får du goda nyheter som gör dig på gott humör. Kanske finns det orsak att fira i kväll? Glöm inte bort att höra av dig till en släkting som väntar på att du ska ringa.

Fiskarna 19/2-20/3

Var inte arg på sådant som du inte kan påverka. Njuta av nuet istället och unna dig lite extra lyx. Det finns en harmoni i ditt horoskop som bara störs av din ovilja att släppa taget om gammalt groll. Om du kan lägga gårdagen bakom dig så kommer du njuta så mycket mer av nuet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons