Tisdag 14/7

13 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir händelserik på ett positivt sätt. Du engagerar dig i ett frivilligt projekt/uppdrag av något slag. Det kan röra sig om något som har med barn, djur eller ungdomar att göra. Under dagen vinner du respekt hos människor som tidigare tyckt att du varit nyckfull och oberäknelig.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar till stor del om vardagliga saker och den kan bli lite långtråkig. Här gäller det att piffa upp dagen med lite bra musik, en extra smaskig lunch och varför inte ett hemma SPA på kvällen. Du kommer att må jättebra om du unnar dig lite vardagslyx.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en underhållande och rolig tisdag där fokus ligger på att uppleva nya saker och att våga ta ut svängarna lite. Var inte rädd för att sticka ut. Din personlighet är självlysande och du mår bra av att få synas.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir ganska lugn. Du lägger fokus på dig själv och på dina behov. Under dagen får du möjlighet att hjälpa en vän som har ekonomiska problem. Ställ gärna upp med goda råd, men undvik att låna ut pengar till honom/henne. Det kan döda er vänskap.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen blir rätt så lugn. Du orkar inte engagera dig särskilt mycket i någonting utan flyter med i det som sker omkring dig. Just nu är du nöjd med att låta andra få ha kommandot. Du känner inget behov av att få bestämma själv utan tycker det är skönt att slippa ansvar.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu går du igenom saker som har med arbetat att göra. Oavsett om du har semester eller jobbar så är det viktigt för dig att ha koll. Under dagen möter du en kollega eller vän som kommer med nyheter som är skrämmande men också spännande.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du väldigt påpassad av en person som tycker hemskt mycket om dig. Det kan vara en beundrare, men det kan lika väl röra sig om en yngre släkting eller en nära vän. Du måste hålla lite distans så du får en chans att pusta ut mellan varven.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder kanske inte på så mycket variation, men den blir ända lugn och skön. Du tar dagen som den kommer och funderar inte så mycket på framtiden. En vän från det förflutna dyker plötsligt upp i ett högst oväntat sammanhang.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Din förmåga att lysa upp dagen är unik så ta till vara på den. Som Skytt är du nästan alltid karismatisk och charmig. Nu förstärks det här sidorna av Solens inflytande och det gör dig i närmast oemotståndlig. Ett bra tillfälle för singel Skyttar att träffa en partner.

Stenbocken 22/12-19/1

Du bekymrar dig inte så mycket över framtiden utan är ganska nöjd med att leva i nuet. Det blir en lång tisdag där en resa eller en utflykt dominerar stora delar av dagen. Glöm inte att höra av dig till någon som oroar sig för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Din vilja att dela med dig av nyheter ger dig fördelar i det sociala. Det är alltid kul att umgås med dig eftersom du alltid har något nytt att berätta. Under dagen har du en del projekt som du vill avsluta. Här gäller det att inte sätta ribban för högt för då hinner du inte med.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu upplever du en total inre frid och det är du ganska ovan vid. Du unnar dig av livets goda och du skämmer bort dina nära och kära både materialistiskt och med massor av kärlek. Kvällen bjuder på en hemmaromans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons