Onsdag 15/7

14 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just nu har du lite dåligt med pengar så försök att undvika onödigt impulsköp. Dagen bjuder på en del variation så här gäller det att hänga med i svängarna. Var inte rädd för att testa nya saker. Just nu är du ganska bekväm av dig och du undviker det som är okänt.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en varierande dag där du lägger fokus på att ha kul med kollegor eller vänner. Just nu gillar du att vara kreativ och det du skapar är både unikt och imponerande. En vän har bekymmer med en efterhängsen beundrare och du ger henne gärna några tips.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här onsdagen är du väldigt bestämd och det finna ingen eller i varje fall väldigt få personer som kan få dig att ändra på din åsikt. Tvillingarna är sällan så här envisa, men nu får din övertygelse understöd från jord och då kan inget rubba din tro.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att samarbeta och om att kunna se fördelar med personer som du egentligen inte ens tycker om. Att jobba i grupp kan vara svårt, särskilt när det finns en eller två som vill stjäla all uppmärksamhet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här onsdagen tar du tag i olika projekt som har med hemmet att göra. Det mesta är kreativt och konstnärligt. Under dagen får du ett oväntat samtal eller besök. Det här kan riva upp sår som du trodde var läkta.

Jungfru 23/8-22/9

Du gör något så ovanligt som att dagdrömma den här onsdagen. Den alltid närvarande och praktiska Jungfrun brukar fnysa åt dagdrömmeri och annat trams. Kanske är du på väg att blir förälskad. Det finns ett skimmer och en luftighet i ditt tecken just nu.

Vågen 23/9-22/10

Under dagen får du nyheter som livar upp en ganska tråkig onsdag. Det är ett saftigt skvaller som rör en person som du avskyr vilket gör det hela så intressant. Du har lite, men bara lite dåligt samvete för att du gottar diig i någon annans olycka.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen orsakar en del upprörda känslor i din omgivning. Du droppar en bomb i form av en nyhet som du gått och hållit på ett tag. Som du räknat med så ställer den här nyheten till med en hel del oreda och kaos i din omgivning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ovanligt målmedveten idag. Du lyckas få saker att ske fast du möter på ett benhårt motstånd. Det är en kombination av entusiasm och vilja som till slut vinner över de mest hårdnackade motståndarna på din sida.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir ganska tråkig, men ändå fridfull. Du umgås mycket med familjen och du vilar upp dig. Det finns någon som du saknar i ditt liv, men du vill inte ens medge det för dig själv. Du satsar på att njuta av sommaren istället.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att styra om och organisera. Du har flera projekt som du vill hinna med den här dagen och då är det viktigt att du får jobba i lugn och ro. Ett barn eller en yngre person försöker hela tiden få din uppmärksamhet och då blir det svårare med fokus.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en mycket skratt och många nya upplevelser den här dagen. Du känner starkt för någon och den passionen smittar av sig på de små vardagliga sakerna. Allt du gör känns roligt, nytt och fräscht. Det blir en förtrollande dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons