Torsdag 16/7

15 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Dagen handlar om att vara uppmärksam och att inte hoppa över någon detalj. Ditt horoskop varnar för fel, orsakade av onödigt slarv från din sida. Ibland improviserar du för mycket istället för att hålla dig till den uttänkta planen.

Oxen 20/4-20/5

Under den här dagen är du väldigt irriterad. Någon går dig ständigt på nerverna och du har svårt att se hur ni två ska kunna hitta tillbaka till er ursprungliga relation. Här gäller det att komma ihåg vad det var som du tyckte om hos personen ifråga från början.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen får du nya möjligheter att uppnå mål som du har satt upp. Den här andra chansen är ett gyllene tillfälle som du inte ska låta gå till spillo. Du har strävat länge för att komma just dit du är idag så låt inte lättja förstöra för dig.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen får du ett viktigt meddelande eller samtal. Här gäller det att hålla isär detaljerna. Det finns en risk att du förväxlar olika fakta med varandra och då kan du hamn i en knipa. En vän vill gärna göra något improviserat den här kvällen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir förvånad över hur roligt det kan vara att träffa vänner och bara umgås utan tidspress eller krav. Oftast när ni ses så är det alltid under kort tid och då hinner du inte uppdatera dig på allt skvaller som du vill veta.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt irriterad på att en vän hela tiden ska visa sig bättre än du. Så fort du är stolt över något som du åstadkommit så försöker han/hon att överträffa din prestation. Visst är det bra med en viss tävlingsanda, men det här går till överdrift.

Vågen 23/9-22/10

Du undrar över en vän som slutit sig som en mussla. Han eller hon har svårt att visa känslor och det gör dig orolig. Det bästa sättet att nå fram till din vän är att inte försöka för mycket utan att visa att du finns där och att du har tålamod att vänta.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en produktiv torsdag där du skapar på ett nytt sätt. Din kreativitet växer hela tiden den här perioden så ta till vara på den. Under kvällen passar det bra att träna, eller gå en långpromenad utomhus.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är försiktig med att visa vad du känner och för vem du känner det. Ditt liv är rätt så komplicerat just nu så du vill inte riskera att det blir ännu mer jobbigt. Under kvällen får du massor av kärlek och uppmuntran från en nära vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Du riktar din ilska åt fel håll just nu. Den person som du skäller på är egentligen inte den person som du är arg på. Du känner dig bortglömd och det gör dig ledsen. Fräs inte åt de vänner som faktiskt finns vid din sida och alltid ställer upp på dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är osäker på hur du ska tackla ett ganska delikat problem. Det verkar röra sig om olika personer som är inblandade och du vet inte hur du ska få alla att samarbeta på ett bra sätt. Det finns för många underliggande konflikter.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på varierande nöjen. Det är främst sällskapet som du trivs bäst med, vad som sker i övrigt spelar inte så stor roll för dig. Under dagen kan du upptäcka att du faktiskt flirtar lite. Det blir både roligt och lite läskigt på samma gång.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons