Fredag 17/7

16 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen är det din tur att få vara i centrum och du trivs som fisken i vattnet. Det finns inget en Vädur uppskattar mer än att få positiv uppmärksamhet. Under kvällen är det fest och vänner som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om ett avslut och en början. Det blir en bra dag även om tonvikten ligger på struktur och organisation. Du får en fin komplimang som värmer genom hela den här dagen. På kvällen är det någon som skämmer bort dig lite extra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen tar du tag i flera ganska tråkiga uppdrag. Det handlar om att tvinga sig själv att avsluta och att få till det där lilla extra. Under kvällen vill du gärna visa din romantiska sida för någon som du tycker om.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar det lugnt idag och det irriterar en familjemedlem. Han eller hon tycker att det finns saker som ni borde göra, medan du tycker att det finns saker ni inte borde göra. Här kan det uppstå ett gräl som kan eskalera om du inte ser upp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på en varierande meny av händelser. Det enda man kan säga om den här dagen är att den inte blir långtråkig i alla fall. Under eftermiddagen får du förvånande nyheter som gör dig lite oroad. Du ska inte fundera så mycket över lösa rykten.

Jungfru 23/8-22/9

Tänk på ekonomin idag även om det är frestande att göra ett fynd. Fråga dig själv om det här är något som du verkligen behöver eller om du lika gärna kan avstå ifrån det. Kvällen bjuder på nya perspektiv.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir tråkig eftersom du inte orkar ta tag i saker som du egentligen borde göra. Du vill hellre fly in i en bra bok eller en rolig film. Under dagen får du dig en tankeställare. Det är något som en vän säger som får dig att börja reflektera över ditt eget liv.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra fredag som bjuder på många skratt och en hel del improvisation. Du är på strålande gott humör och din glädje sprider sig i omgivningen. Om du är singel kan det uppstå ett magiskt ögonblick den här dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir svårt för dig att säga ifrån, men du försöker så gott du kan. Du är inte van vid att vara den som är negativ utan oftast är du den som drar framåt istället för att dra i nödbromsen. Idag är det din tur att vara realist.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen har du ganska trevligt även om du längtar bort mellan varven. Det som förmörkar din dag är du anser att du blir orättvist behandlad av en släkting och det irriterar dig. Kvällen blir mysig och lagom skvallrig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet inte hur du ska lyckas övertyga en vän om att hans/hennes inställning är lite galen. Du ser klart och tydligt problemen med ett förslag som din vän kommer med, medan han bara ser fördelarna.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en underbart mysig och romantisk fredag. Du njuter av att få uppmärksamhet från någon som du bryr dig om. Under dagen kan en släkting besvära dig med väl närgångna frågor. Här gäller det att säga ifrån.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons