Lördag 18/7

17 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att få upprättelse för något som har hänt för länge sedan. Du blir nöjd när du inser att du faktiskt har haft rätt hela tiden. För dig brukar det inte vara så viktigt att ha rätt, men i just det här fallet är det väldigt väsentligt.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen finns det möjlighet att få hjälp med ett projekt som du fastnat i. Det handlar om att du saknar faktakunskaper i ett visst ämne och din vän har mer erfarenhet än du på det här området. Var inte för stolt för att fråga om råd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en skön lördag där fokus ligger på familjen. Du njuter av att samla dina nära och kära omkring dig. Under dagen möter du en person som har en förmåga at irritera dig med sina kommentarer. Bästa sättet slippa personen i fråga är att ignorera honom henne.

Kräftan 21/6-22/7

Du envisas med att få igenom din vilja i en fråga där nästan alla du känner är emot ditt förslag. Kanske borde du lyssna på majoriteten istället för att vara så envis. Under dagen får du inte slösa med pengar för då kommer du missa ett riktigt fynd senare i veckan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen börjar bra. Du känner dig på hugget och har massor av idéer om vad det är du vill göra den här dagen. Ett par mindre motgångar gör att du inte riktigt hinner med allt som du planerat, men det blir ändå en lyckad och produktiv lördag.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du väldigt känslig tack vare Månens inverkan på ditt tecken. Du blir både gråtmild och glad på samma gång när du får en fin komplimang. Din vän blir lite förvånad över din reaktion eftersom du brukar vara rätt så kylig.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen passar det bra med fysisk aktivitet. Du mår som bäst när du får röra på dig, annars är risken stor att du blir trött och hängig istället. Under den här lördagen får du nyheter om en vän som bor utomlands sedan en tid tillbaka.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu har du svårt att fokusera dig på nuet. Dina tankar vandrar hela tiden iväg till framtiden och till olika beslut som du stå inför. Det bästa är om du kan lägga allt grubbel åt sidan och bara njuta av sommaren och den här härliga lördagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen blir ovanligt slö. Du tar dig egentligen inte för någonting, en den här lättjan ger dig din energi tillbaka så på sätt och vis är det bra att vara passiv. Under dagen kan ett spontanbesök från en vän liva upp en ganska tråkig lördag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är arg för at du inte får vara ifred tillräckligt mycket. Du behöver lite lugn och ro så därför är det irriterande när dina familjemedlemmar hela tiden söker upp dig för att få lite sällskap. Under kvällen ägnar du dig gärna åt att planera resten av sommaren.

Vattumannen 20/1-18/2

Du envisas med att vara aktiv fast du egentligen inte mår så bra och det går ut över ditt humör. Du blir grinig för småsaker och du irriterar dig på din familj. Kanske vore det bästa att erkänna hur du mår och krypa ned i sängen igen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn och skön lördag där fokus ligger på kortare utflykter tillsammans med dina vänner. Du överanstränger dig inte samtidigt som du tycker det är roligt att ha några små saker att se fram emot. Kvällen bjuder på god mat och trevligt umgänge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons