Söndag 19/7

18 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn och avslappnade söndag där fokus ligger på att göra saker som du tycker om snarare än saker som du måste göra. Under dagen får en vän chansen att pröva något nytt och utmanande. Uppmuntra henne att ta steget och våga.

Oxen 20/4-20/5

Under söndagen tar du tag i mindre projekt som kanske inte är så roliga med som måste göras. Du varvar tråkiga måsten med lättja och någon hobby så att timmarna går fortare. Det blir en ganska intensiv med bra dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just den här söndagen handlar om att vara i centrum för någons uppmärksamhet. Vanligtvis så älskar du att synas, men just idag så skulle du föredra att vara lite mer anonym. Glöm inte bort en födelsedag eller namnsdag.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du kan lyckas att övertala din partner att göra som du vill men frågan är om det blir så roligt när det känns som den här aktiviteten är mer eller mindre påtvingad din älskade. Kanske borde ni försöka hitta en kompromiss.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt snäll idag och det vinner många hjärtan. Din omtänksamhet sträcker sig utanför din familjära zon så många ytliga bekanta, grannar eller kollegor får njuta av din odelade uppmärksamhet den här söndagen.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen bjuder kanske inte på äventyr och överraskningar men den blir bekväm, lat och härlig, precis så som du vill ha den. Njut av att slippa ta ansvar och av att kunna göra det du vill för stunden.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du inne i en period då du har svårt att varva ned oavsett om du är ledig eller om du jobbar. Den här söndagen är inget undantag, du känner dig orolig och stressad utan att veta varför. Försök att göra något som brukar få dig att slappna av.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen blir ganska enformig på ett bra sätt. Timmarna går långsamt och du känner att du faktiskt hinner vila upp dig ordentligt. Du börjar fundera över det förflutna och över en person som du skulle vilja ta kontakt med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen får du möjlighet att göra en nära vän en tjänst. Egentligen har du inte alls lust att ställa upp just idag, men du vet hur mycket det betyder för din vän. Ibland är du på gränsen till alldeles för snäll.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här söndagen har du lätt för att hamna i bråk med familj och släkt. Just nu är ditt humör väldigt eldigt och du blir arg för minsta småsak. Kanske borde du fundera på hur du ska kunna tackla ditt humör för din omgivnings skull.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är orolig att du har missat något viktigt och det gör att du inte kan komma till ro den här söndagen. Försök att leta i minnet efter det som ligger och pockar under ytan. Du kommer må så mycket bättre när du minns vad det är du glömt.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen handlar om att ta det lugnt och njuta av sommaren. Om du kan spenderar du stora delar av dagen utomhus. Du trivs bäst i naturen just nu. Det finns ett skimmer över ditt tecken som kan tyda på en förälskelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons