Måndag 20/7

19 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att vara lyhörd och om att lyssna in sin omgivning. Du kommer att lära dig mycket om du bara tar åt dig av de råd du får idag. Under kvällen kan du göra ett riktigt kap om du bara utnyttjar dina nyvunna lärdomar.

Oxen 20/4-20/5

Under den här måndagen är det bra om du är flexibel. Om du tror att saker ska kunna ske på dina villkor kommer du att få det jobbigt. Det är bara att ta en sak i taget och anpassa sig efter omständigheterna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant måndag som bjuder på flera olika utmaningar. Du tror att du har läget under kontroll, men det visar sig att du inte kunde ha mer fel. Under den polerade ytan ligger kaos och gror så du kommer få en hel del saker att tampas med under kvällen.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du väldigt harmonisk och det märks på din inställning till det mesta. Du undviker att bråka utan ger hellre med dig när det kommer till diskussioner. Under dagen kan en familjemedlem uppträda rätt så provocerande, men du hanterar situationen snyggt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir innehållsrik på ett bra sätt. Du upplever en hel del nya saker och du tycker att det är härligt att leva. Under dagen får du möjlighet att köpa något som till en början kan verka vara ett fynd, men vid närmare granskning är en bluff.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här måndagen är det bra om du inte jagar upp dig i onödan. Det blir mycket att tänka på och många drar i dig för att få hjälp att lösa sina problem. Här gäller det att kunna hålla många bollar i luften samtidigt.

Vågen 23/9-22/10

Ditt horoskop varnar för onödigt slarv idag. Du är trött och lite ur gängorna vilket gör att du inte är så uppmärksam på detaljer. Under dagen får du en möjlighet att rätta till ett fel som du gjort. Ta den här chansen även om det är tidskrävande.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen bjuder på varierande upplevelser och många skratt. Det blir en händelserik dag där du får mycket uppmärksamhet. Många människor tävlar om att få vara med dig idag och lära känna dig lite bättre.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen handlar om att skydda sina intressen. Du är väldigt påpassad just nu och det finns särskilt en person som inte skulle ha något emot att få ta del av dina fördelar. Se till att inte ge den här personen utrymme att sprida skvaller eller elaka rykten.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvånad över vem som tar kontakt med dig idag. Även om du är glad är du samtidigt lite orolig eftersom du inte är riktigt säker på vad han/hon är ute efter. Under dagen får du möjlighet att testa lite utomhusaktiviteter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inne i en ganska lugn period så troligtvis är du ledig eller så råder det stiltje på jobbet. Njut av att få tid för dig själv. Det är ganska sällan som du sätter dina egna intressen i första rummet, så passa på nu när du kan göra det.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen handlar om att våga ta initiativ även om det kanske är lite skrämmande. Du vet vad du vill i ditt hjärta, så våga visa det i handling. En vän eller släkting kan bli lite reserverad idag så låt honom/henne få vara ifred med sina tankar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons