Tisdag 21/7

20 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir kanske inte så överraskande som du hoppats på. Den blir mer åt det lugna sävliga hållet. Är du ute efter äventyr få du vänta några dagar, den här dagen passar bättre för att sola och bada än att klättra i berg.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir händelserik. Du passar på att njuta av att få sova lite längre på mornarna och unna dig en god frukost innan du tar itu med dagens program. Här gäller det att vara organiserad för att hinna med så mycket som möjligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen är det bra om du ärlig när du besvarar frågor. Kommer du halvsanningar eller liknande kan det hända att du blir avslöjad och då ligger du illa till. Kvällen kan bjuda på en fest av något slag.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte bra på att lyssna på vad andra personer har att säga. Oftast så brukar du vara lyhörd men just idag och den senaste tiden har du varit allt för envis för att ta till dig av de råd som du får, även om de är väldigt genomtänkta och kloka.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir lugn och behaglig. Du slappnar av på ett sätt som du inte gjort på länge. Under dagen får du flera fina komplimanger av någon som står dig nära. Sug åt dig av alla kärlek som finns i din omgivning.

Jungfru 23/8-22/9

Just idag så har du en förmåga att råka i knipa. Du provocerar utan att veta om det och det orsakar konflikter. Försök att tänka på ditt tonfall och glöm inte att le när du pratar med dina vänner/kollegor.

Vågen 23/9-22/10

Den här tisdagen lyckas du göra av med alldeles för mycket pengar utan att du vet hur det går till. Du slösar på onödig lyx bara för att du är ledig. Under kvällen får du möjlighet att träffa dina vänner eller släktingar.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra och intensiv tisdag där motion eller aktiviteter dominerar. Du är gärna utomhus om vädret tillåter. Just nu mår du som bäst när du får vara i solen. Kvällen blir mysig och kärleksfull, särskilt för nyförälskade Skorpioner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här tisdagen blir rätt så ordinär. Du lunkar på i ett behagligt tempo och inget kan stressa upp dig. Du njuter av att slippa vara alla till lags utan du kan göra lite som du själv vill. En nära vän söker upp dig för att få prata bort lite dötid.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen är du väldigt aktiv. Du har roligt och skrattar mycket den här dagen. Det kan hända att du stöter på en vän av en slump och det visar sig bli riktigt lyckat. Glöm inte bort någon som väntar på att du ska höra av dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Just tisdagen kanske inte blir så händelserik, men den blir produktiv och harmonisk. När du inte jobbar så lagar du gärna mat. Du tycker om att skapa i köket, särskilt när du har lite tid och fantasi att få vara kreativ.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen blir du förvånad när två nära vänner plötsligt börjar gräla. Du har svårt att lista ut vad det rör sig om, men du är väldigt nyfiken eftersom de här två personerna aldrig brukar vara arga på varandra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons