Onsdag 22/7

21 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just onsdagen blir rätt så händelserik, men det beror till stor del på dig själv. Det har kommit in energi från Solen till ditt tecken och det gör att orkar engagera dig mer. Din familj uppskattar din uppfinningsrikedom.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir rätt så stressig. Det finns flera projekt du vill hinna med, men tid en räcker inte riktigt till. Här måste du göra en prioritering så att du kan använda din dyrbara tid på ett bra sätt. Kvällen blir lugn och skön.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen är det bra om du tar tag i din ekonomi. Du orkar inte fundera så mycket på framtiden och det kan skapa problem i längden. Nu finns det både möjlighet att få hjälp samt tid att hinna med att gå igenom din ekonomi. Ta chansen nu när du har den.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en händelserik dag där betoningen ligger på nytta snarare än nöje. Kanske är du tillbaka på jobbet igen eller så kombinerar du olika projekt i hemmet för att beta av lite trista vardagliga saker som du inte hinner med när du jobbar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här dagen lyssnar du väldigt dåligt till den feedback du får. Om du var lite mer uppmärksam så skulle du märka att de råd du får faktiskt är rätt så värdefulla. Du måste svälja din stolthet och inse att det finns människor som har mer erfarenhet än vad du har.

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen tar du flera bra initiativ och det leder ditt arbete framåt. Är du ledig så kan det vara en utflykt eller en resa som du planerar. Du tycker det är roligt att hålla i trådarna och se till att ordna med alla detaljer.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen bjuder på variation och en hel del skratt. Du umgås gärna med dina vänner och du njuter hela dagen. Har du möjlighet så testar du på lite äventyrligare aktiviteter idag. Du influeras av Mars vilket gör ditt rätt så våghalsig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en stillsam onsdag där du vilar upp dig. Du känner dig inte helt hundra den här dagen så du tycker att det är skönt att bara ta det lugnt. Under kvällen får du ett trevligt samtal från en vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska stressig onsdag eftersom du vill visa vad du går för. Det finns speciellt en person som du mer än gärna skulle imponera på. Här gäller det att inte bli för driven för då blir det bara konstigt. Var dig själv istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen har du möjlighet att få vara en hel del för dig själv. Du tycker att det är både skönt och lite tråkigt på samma gång. Under kvällen träffar du gärna vänner och går ut och har kul. Du gillar att roa dig just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen tycks röra sig om en längre resa. Du är kanske på väg bort eller så är du på väg hem. I vilket fall som helst så tar du det lugnt. Du känner att du inte har ork till att stressa, Kvällen bjuder på en överraskning.

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen tar du upp en fråga som kan vara lite känslig, men är viktig för dig att få svar på. Lita på din intution att tiden är rätt och att du faktiskt inte kan göra mer än att vara öppen och ärlig med hur du känner det.

Annons